Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość planuję drugie dziecko

czy drugie dziecko kocha się tak samo mocno jak pierwsze

Polecane posty

Gość planuję drugie dziecko

jak w temacie.

Gość kijevna
kocha sie, a jakze! w moim przypadku inne sa emocje, bo pierwsze bylo niespodziewane, a drugie planowane, wiec nie ma takiej ekscytacji - jest spokojniej

Gość dfrtghujikol
Inaczej !!!!! :P Inaczej kocham starszego syna, inaczej młodszą córkę. Ale tak samo mocno ! To dwie różne osobowości, mają inne potrzeby. Jedno jest przytulaskiem, drugie nie lubi się tulić.

Gość głupstwa i bzdety
drugie mocniej choć może to nieodpowiednie słowo Drugie bardziej mnie potrzebuje. To taki przytulasek! Pierwszy nie chce w ogóle zadnych czułości :)

Gość kazanka
Inaczej :-) Drugie dziecko kocham miloscia spokojniejsza, mniej histeryczna :D, dojrzalsza. Popelniam mniej bledow w wychowaniu, jestem bardziej wyluzowana. Dopiero przy drugim dziecku wiem co to znaczy w pelni cieszyc sie macierzynstwem ;-)

Gość a ja tak samo
inaczej było przez jakiś czas jak była różnica wieku, jak młodsze mnie bardziej potrzebowało, było rozdarte, nieporadne i czasem irytujące, a starsze było mądre, kochane i rozumiało że mama jest zmęczona. Teraz jak poziom się wyrównał nie zauważam żadnych różnic. Kocham ich identycznie mocno.