Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romaniuczka

Szkolna ofiara wcale nie okazała się taka głupia jak wszyscy myśleli!!!

Polecane posty

Gość matko boska w klasie sami idio
ci, zarówno tych dwóch chłopaków jak i reszta klasy.

Gość A ja ci powiem droga autorko
ze dobrze wam tak. Co wiecej, zycze wam zeby sprawa zajela sie policja. Jak wasi rodzice uslysza od funkcjonariuszy, jak traktujecie kolege, to wam od razu przestawia myslenie na wlasciwy tor. Recznie. Bez pozdrowien.

Gość hahaha zniesławia go przed
drugą połówką hahah rozbawiłaś mnie tępaczko, ja bym was nauczyła rozumu na miejscu tego chłopaka

Gość to co zrobił ten koleś mimo
wszystko jest karalne, racze najpierw poczytac sobie kodeks prawny a dopiero potem popierac takie zachowanie.

Gość I dobrze chłopak zrobił :)
A po co ma rozmawiać z mało inteligentnymi ludzmi, jaka ta dzisiejsza młodziez jest durna. To ze chodzi z wami do jednej klasy nie oznacza ze musi sie trzymac z wami, poprostu nie ma zwami wspolnych tematow wiec o czym bedzie z wami rozmawiac o solarium?

Gość to co oni zrobili względem
tego chłopaka też jest karalne

Gość romaniuczka
No wiecie co ja się tym raczej nie przejmuje bo prawda jest taka że ja mu nic nie zrobiłam. Ale właśnie to że nie rozmawia z klasą świadczy o jego braku inteligencji-to raz. Raz gdy wszyscy ściągali na angielskim a on korzystał z zeszytu na kartkówce to cała klasa na niego poskarżyła, później jak było pytanie innej koleżanki i inna koleżanka podpowiadała to on też od razu poskarżył. Czyli widzicie on wcale nie jest taki święty jak się wszystkim zdaje.

Gość onalbn
marne prowo, widac ze spolodzilo je jakies gimgowno :O Btw. to co zrobil raczej nie jest karalne. Moze policja by sie tym zajela gdyby byl np. znanym i powazanym neurochirurgiem, a ta cala sytuacja narazilabygo na szkody moralne i finansowe :D

Ty romaniuczka idź lepiej do książek i się poucz,bo bardzo głupia jesteś:P