Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romaniuczka

Szkolna ofiara wcale nie okazała się taka głupia jak wszyscy myśleli!!!

Polecane posty

Gość ..hh....,,
lol,jak ja byłam w liceum i mielismy małomównego kolege w klasie, to go zgadywaliśmy, aż sie chłopak poczuł swobodnie i został naszym dobrym kumplem i jest naprawde spoko. A w liceum byłam raptem kika lat temu. To wy tylko pokazujecie jacy jesteście cofnieci w rozowju. Ktoś jest nieśmiały, to najlepiej go zaatakować. Banda kretynów.

Gość skoro to jest jego czuły punkt
"A ten chłopak ma jeszcze jedną rzecz która daje klasie powód do śmiechu, mówi lekko niewyraźnie i to chyba jest jego największy kompleks." Nie dziwie sie ze z wami nie rozmawial.

Gość romaniuczka
A czemu mówicie tak jakbym ja była zamieszana w dokuczanie temu chłopakowi.?? Jeśli chodzi o jego wymowe to powinien nauczyc się mówic a nie swoją wymową dawac powody do śmiechu innym. Gdy ktoś mu coś na ten temat dogadywał to widac było że jego to boli.

Gość chcieliscie zmusic, zeby sie
zintegorwal z reszta ludzi? ja mu sie nie dziwie, ze nie chcial rozmawiac z takimi idiotami. widocznie chlopak stoi troche wyzej rozwojowo od was razem wzietych.

Gość romaniuczka
A od czego jest logopeda? I czemu mówicie do mnie w ten sposób jakbym to ja mu dokuczała, po prostu jestem neutralna na to wszystko. Stoi wyżej? Wątpie, w drugiej klasie to prawie do szkoły nie chodził bo chciał uniknąc spotkań z klasą a oceny ma takie jak większośc klasy same 2 i 3.

Gość rreeds
A nie przyszlo wam do glowy matoly ze dla niego wada wymowy to powod do wstydu, ze glupio sie przez to czuje a tutaj znosil jeszcze smiech bandy debili.

Gość romaniuczka
no dobra powiem prawde, to wszystko jest prowo, jest piatek, ja musze siedziec w domu, bo mama mowi ze jestem za mloda zeby wychodzic z domu ( 1 klasa gimnazjum) i mi sie troche nudzi, dlatego to prowo

Gość romaniuczka
Widzę że podszywy się wkradły.

Gość wy wszyscy zachowujecie jak
dzieci z podstawówki.

Gość wy wszyscy zachowujecie jak
Cała klasa zarówno wy jak dwójka tych chłopców. Takie rzeczy to się w podstawówkach dzieją a nie w technikum - gdzie chodzą dorośli ludzie.

Gość olgaola85
ale jestes pusta niewierze w tym wielku taki poziom wysmiewac sie bo nieywraznie mowi i jeszce wymagac ze ma isc do logopedy puknij sie w ten swoj pustak:P ale nie boj sie, pojdziesz do innej szkoly kiedys do ludzimadrzejszych i z ciebie beda sie smiac ze jestes zerem;p taka jestes zabawna is mieszne w grupie;] nowi ci skopią;p zwlaszcza ze bedzie pelno madrzejszych:]

Gość Moja 15 letnoia sis ma więcej
oleju w głowie niż ty :o Żal mi cię tępa maso.

Gość ten twój kolega jest pomysłowy
pisząc takie rzeczy na nk:P Groźba policją oczywiście że tak Ale jeśli pójdą na policje z czymś takim to panowie policjanci będą mieli powody do śmiechu:P

Gość patologia klasowa....
:P

Gość hehe33
Nie mogę przestać się śmiać. Pierdziel za napisanie wiadomości na jakimś głupim portalu. No bez jaj! Jeżeli jesteś prawdziwa, to Ciebie powinni zamknąć za wypisywanie takich idiotyzmów.

Gość romaniuczka
On nie napisał wiadomości na tym portalu tylko umieścił te wpisy w profilu i we wszystkich komentarzach do zdjec. Ten kolega którego dziewczyna dostała wiadomosc na fb zadzwonił dzisiaj do tego nielubianego kolegi i powiedział mu że namierzył go po IP.:D A ten koleś jak się do tego nieprzyznaje tak się nieprzyznaje.

Gość romaniuczka
Oto jak napisał ten chłopak podszywając się pod dziewczynę - że jest ojcem - że wyrzekł się dziecka - itp.

Gość hehe33
To akurat zrozumiałem. Co w tym takiego, co podpada pod paragraf?

Gość romaniuczka
A to że ten chłopak piszę do jakiejś dziewczyny (której nie zna) że jej facet ma dziecko i nie płaci alimentów, że nie kontaktuje się z dzieckiem to nie jest pomówienie???

Gość marakatalanka
Coście się tak go czepili z klasą?!Może się tak zachowuje bo ma was serdecznie dość o tym nie pomyślałaś?! To w większości wypadków otoczenie ma wpływ na zachowanie danej jednostki. U mnie w technikum w klasie jak i w moim pokoju w internacie była podobna dziewczyna-cicha, spokojna, łapała zawiasy i bujała w obłokach a to ludzi drażniło ale odpuścili. Dziewczyna otworzyła się dopiero na kilka miesięcy przed zakończeniem szkoły. Ale nikt z tego powodu jej nie gnębił, nie śmiał się a nawet nie dokuczał. Sama bym się wkurzyła i też pewnie inne świństwo wam zrobiła gdybyście mnie tak traktowali.Dlatego nie dziwię się że tak zrobił. Jestem po jego stronie! Im młodsze pokolenie tym głupsze, bezczelniejsze, niemoralne, nie szanujące innych-długo by wymieniać.Niestety wyjątków potwierdzających regułę w coraz to młodszych rocznikach czy to gim czy lo czy tech jest coraz mniej... Zostawcie chłopaka w spokoju to się uspokoi i będzie sobie żył we własnym świecie i nikomu nie wadził.

Gość sdfcsw
dobrze mu tak. jesteście pojebanym gimgównem. jesteś nikim dziewczyno. ogarnij sie szmato

Gość ja pierdziele 20 lat na karku
a zachowujecie się jak czyste gimgówno ! smarki popaprane do książek pajace !

Gość te szkolne ofiary z tego co
piszesz są tak samo warte co reszta klasy :(

Gość hitter
i koleś dobrze robi bo po co ma się integrować z kimś kto dla niego jest chamski. przynajmniej ja tak mam że rozmawiam z ludźmi których lubię a tych których nie darzę sympatią olewam proste :)

Gość dorośli ludzie a zachowują się
jak dzieci. A koleś też mądry że takie rzeczy wypisuje.

Gość reprezentuje DNO INTELEKTUALNE
JEDYNE DO CZEGO SIE NADAJESZ TO DO CZYSZCZENIA CHLEWU.

Szef-ze mnie tez sie nabijali w szkole,w podstawowce,bo bylam cicha i spokojna,do tego z nadwaga.Przestali,jak w koncu stracilam cierpliwosc i liderowi wysmiewajacej sie ze mnie grupy spuscilam porzadny wpietol:)(profesjonalnie,bo trenowalam sztuki walki:P ) probowal odwracac kota ogonem i robic z siebie ofiare,ale przestal jak nawet wychowawczyni stwierdzila,ze dobrze mu tak.Dodam,ze wczesniej probowalam z nimi rozmawiac i prosilam,zeby sie ze mnie nie nabijali,ale to tylko ich podkrecalo.Lider-przesmiewca sam stal sie posmiewiskiem na jakis czas,a ja mialam swiety spokoj i nikt mi wiecej nie dokuczal:) Coz,moze wyjscie nie najlepsze,ale czasami na takich debili dziala tylko pokazanie,kto jest silniejszy:classic_cool:

ja przywalilam komus w calym swoim zyciu tylko raz i tylko temu chlopakowi.Tez bylo zdziwienie,ze taka spokojna a potrafi sie wkurzyc:P najlepsze w tym wszyzstkim bylo to,ze od tamtego czasu stalam sie pewna siebie,czesciej sie usmiechalam,nie bylam juz taka zamknieta w sobie i ludzie w szkole w koncu zaczeli traktowac mnie na rowni z innymi:)