Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przy okazji zapytam

jak to mozliwe, ze kobiety rezygnuja z honoru?

Polecane posty

Gość przy okazji zapytam

obserwuje to od jakiegos czasu ale dopoki nie mialo to miejsca w moim najblizszym otoczeniu jeszcze to po mnie splywalo. teraz jednak obserwuje znajoma z pracy. ona i jej maz sa moimi dobrymi znajomymi, pracujemy razem, spotykamy sie razem po pracy. on przez 3 miesiace ja zdradzal. w koncu ona sie o tym dowiedziala. i zgadnijcie co? nie dosc, ze nie kopnela go w dupe, to jeszcze skacze kolo niego. serio, jestem moze jeszcze mlodym facetem ale nie rozumiem jak kobiety moga sie tak ponizyc. gdyby moja kobieta tak lato ybaczyla mi zdrade a potem jeszcze traktowala mnie jak jajko nie mialbym do niej szacunku. czemu kobiety tak sie zachowuja?

Gość ewella2
Nie wiem, nie umiem odpowiedzieć na to pytanie. Tez mnie zawsze to zastanawiało...

Gość może zwyczajnie
a poniewaz rozpoczynasz rozmowę od czysto hiopotetycznyuch załozen ( co oznacza, ze nie masz zielonego ani żadnego pojecia o tym o czym piszesz ) więc nie mamy o czym rozmawiac

Gość IMO13690
Aby z czegoś zrezygnować, najpierw trzeba to mieć.

Gość przy okazji zapytam
skoro nie mamy o czym rozmaiac po co wogole wypowiadasz sie na tym temacie. bez sensu. gdy zauwazylem zachowanie kolezanki z pracy cos mnie tknelo, zapytalem sojej kobiety, ona mowi, ze nie wybaczylaby. przegladam net a tam mnostwo stron o tym, ze kobiety WybaCZYLY, ZE ZACZYNALY SIE LEPIEJ UBIERAC, BARDZIEJ DBAC O MEZA, kurde, dla mnie to dziewne. gdyby mnie kobieta zdradzila, moze bym wybaczyl ale na pewno nie skakalbym kolo niej niczym tresoany piesek.

Gość dobre dobre dobre
kobiety czesto gadaja ze nie wybacza zdrady bo mysla ze to powstrzyma ich faceta przed znalezieniem sobie kiogos.jak stana z sytuacja oko w oko a do tego grozi im ze facet wybierze ta druga a one zostana same to czesto zmieniaja zdanie.

nie generalizuj, nie wszystkie kobiety są tak załosne jak ta opisana przez ciebie, ja osobiście nie wyobrażam sobie w ogole 'skakać koło faceta' a co dopiero robić to po zdradzie...

Gość dobre dobre dobre
napiszesz to jak cie juz facet zdradzi. teraz sie nie liczy.

Gość pleciuga
tylko że facet rzadko kiedy odchodzi do kobiety z którą zdradzał i po czasie skruszony wraca niemalże na kolanach do zony więc z tym brakiem honoru to różnie bywa, raczej mężowie i ich kochanki go nie mają bo żony honorowo wybaczają.

ooo tez znam taki przypadek ... tylko ze w tej sytuacji zdradzany byl Facet. Zona miala romans z jego najlepszym kolega. W dodatku cala trojka pracuje w jednej firmie. Koles na poczatku gdy ich przylapal na zdradzie byl wsciekly lecz po jakims tygodniu widac bylo ze mu minelo. Nie wiem czy wybaczyl zonie i przyjeacielowi lecz zachowuja sie wszyscy jak by nic sie nie stalo. Kiedys rozmawialam z tym zdradzanym kolesiem i powiedzial ze on juz jest za stary aby kogos innego sobie znalesc ( a ma 27lat) wiec go nie rozumie.... :(