Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiona ciężarna żona

Wkur mnie mój mąż

Polecane posty

na facetów nie ma co liczyć. Nie jestem mężatka, na 1 kwietnia mam termin a ojciec dziecka po prostu ma wszystko gdzieś. mówi ze kocha to dziecko itd a gdyby nie ja to nic bym dla dziecka nie miała. Jak mu mowie ze jakbym miała na niego liczyć to dziecko by spało na fotelu a w jakieś ściereczki bym je ubierała to on "wybaczcie mi" faceta porządnego znaleźć to wyczyn ale taki przypada jeden na 50 kobiet :/

Gość rozwódka coś się tak
mam koleżankę co oszczędza na dziecku jak może, kaszka starcza jej na 2,5 tyg(jak?) pamp[esy zmienia 3 w ciągu dnia itp a jej facet kupuję sobie drogie elektroniczne gadżety, markowe ubrania itd......

nie wyobrazam sobie na wlasnym dziecku oszczedzac :/ niestety niektore kobiety sa gorsze od facetow:/ Jakby ojciec mojego dziecka cokolwiek kupil to bym sie cieszyla, chocby symbolicznego. Jakas zabawke...

Magicstone - mi sie wydaje ze troche wiecej tych porzadnych jest niz 1 na 50. mi sie trafil normalny i jeden z moich bylych tez bardzo normalny :) ale niestety nawet moj calkiem normalny maz miewa cos z pamiecia. np. mowie do niego zeby kupil chleb jak bedzie wracal z pracy, wraca, rozgladam sie za torba, nie ma. pytam gdzie chleb.. lapie sie za glowe :D nie zawsze tak jest ale pare razy sie zdarzylo. szczytem bylo jak bylismy pod sklepem z czesciami i mowi ze powinnismy podjechac do sklepu kupic chleb, mleko itp. przyznalam mu racje. wyjezdzamy z parkingu, w lewo jest do domu, w prawo do sklepu. skreca w lewo. pytam sie gdzie jedzie a on do mnie ze do domu :D Autorko ja bym na Twoim miejscu wlaczyla telefon. nawalil ale wystarczy powiedziec co sie o tym mysli a nie jakies gierki. ochrzan konkretny mu sie nalezy. no chyba ze to by byl drugi czy ktorys raz to wtedy wybyc z domu do rodzicow czy gdzies, wyslac esa ze rodzisz i niech Cie szuka :P

to chyba ja mam w okolicy jakies promieniowanie wplywajace tylko na facetow. w mojej rodzinie trudno znalezc jakiegos mezczyzne, ktory by sie nadawal na meza i ojca, jak nie alkohol, to przemoc fizczna, a jak nie to to psychiczna. a mezowi autorki nalezy sie konretny wp***dol jesli nie ma powaznego powodu:/ maga byc rozna sytuacje, ale kobiety w takim stanie nie powinno sie denerwowac.

Gość wkurwiona cięzarna żona
To na mojego chyba wyjątkowo to promieniowanie podziałało bo od 3 dni mu odwala, a wczoraj przegiął. No ale on nie widzi problemu.l Wrócił jakby nic się nie stało, pożarł, umył się poszedł spać, a dziś wstał i wyszedł. Pewnie jeszcze liczy, ze jak wróci to obiad dostanie. No to się przeliczy bo jemy dziś z małą jajecznicę :P No i jeśli nadal liczy na poród rodzinny to też się przeliczy. Nie wiem czy on nigdy nie dorośnie, czy będziemy takie kola zataczać i co jakiś czas znów wszystko od nowa zaczynać. Jest z nim ok, jest odpowiedzialny, pomaga, stara się i nagle się w nim budzi tęsknota za pierdzieloną piłką, kolesiami i beztroską i odwala mu zupełnie. I się zaczyna treningi do północy, smski o 3 rano, sprawdzanie tabel kto które miejsce w klasyfikacji zajmuje i nawijanie z braciszkiem po 3 godziny przez telefon. Kłótnie, tłumaczenie i moje i teściowej że ma dorosnąć skoro rodzinę założył (dodam ze on po 30 jest żeby nie było że się nie wyszalał za młodu), ze nie odstawiamy kawalerki i znów będzie ze 2 lata spokoju, a potem znów się zacznie. Strasznie smutne, że on nie widzi jaki jest żałosny w takich chwilach. Zdaje mu się, że ma naście latek gacie mu upiorą, żarcie pod nos podstawią a on sobie będzie latał i ma świetne wytłumaczenie, ze o co chodzi? przecież on pieniądze w ten sposób zarabia. Doskonale wiem kiedy zarabia, a kiedy mu odwala i na widok piłki, kumpli i brata cieszy się jak mysz do sera. No nic. Wyszłam za kretyna wierząc że się zmieni więc pretensje mogę mieć tylko do siebie. Amen.

Gość ja mam to samo a nawet gorzej.
ja mam córką tzn, mamy i teraz urodziłam drugą i on sie cieszy ale nic a nic mi nie pomaga, wieczorami wychodzi i nieraz (tak jak wczoraj) wraca wstawiony... starsza ma 3 lata a młoda ma 3 tygodnie a ja sama i nikogo do pomocy... nawet zlał się w łóżko dziś w nocy...na "szczęście' spał w salonie... i on tez nie widzi nic zlego w swoim zachowaniu... ale widziały gały co brały.... czekam aż dziewczynki podrosną i zajmę się konkretnie sobą i poszukam szczęścia w końcu ...

Gość dajciemispokojzhsłem
Ja rozumiem Twoje zdenerwowoanie. Sama rodzę za 2, 5 mc, niby kawał czasu. Niestety, problemem jest zmiana mieszkania, która czeka nas w niedalekiej przyszłosci. Mam juz całkiem duzy brzuch, mniej siły, niz kiedys, a do przeprowadzki trzeba by sie przygotowac. Tymczasem moj maz siedzi całymi dniami w pracy- zero weekendów, bo "tam go potrzebują". Jak ma dzien wolny, to odsypia. Ja juz nie wiem, czy przesadzam, czy mi hormony na łeb walą, ale szlag mnie trafia. W domu na podłodze stoją od ponad 4 mc z 4 zepsute monitory do komputera, zeby je wywióz doprosic sie nie moge. Od poczatku małzenstwa w szafie pałetaja sie jakies stare głosniki i kable (kupione ok. roku 1995), prosze go, zeby to wyrzucił przed wyprowadzką- bezskutecznie. W szfach trzyma swoje ksiązki z technikum (facet po 30-tce), nie wiadomo po co, nie pozwala wyrzucic. Juz nie wiem- bedziemy sie z tym wszystkim na nowe mieszkanie przeprowadzac? chciałabym kompletowac powoli wyprawkę, kupic łozeczko, wanienkę- ale on ma czas. Załoze sie, ze bedziemy tydzien przed terminem kupowali, o ile wczesniej nie urodze. Oczywiscie od poczatku ciązy sama w domu siedze, nie wiem co bedzie przed porodem, chyba poprostu pojade taksówka i tyle bedzie. niby powinnam to rozumiec, maz pracuje, rodzina daleko, kazdy zajety swoim zyciem, ale i tak mnie szlag trafia.