Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiona ciężarna żona

Wkur mnie mój mąż

Polecane posty

Gość łobuss
I po co dbać o kobiety??? Wy niepotrzebujecie naszej troski. Tylko bata

Mój nie może wziąć urlopu bo by jego drużyna bez niego nie zajęła przedostatniego miejsca tylko ostatnie, wiec jest niezbędny :-o

Rozwodka a jak ma mu ulatwiac? powiedzial ze bedzie pod telefonem caly czas bo wie ze zona moze na dniach rodzic i nie wywiazal sie z tego. Autorko - postaraj sie nie stresowac tak bardzo, wez to na wesolo troche. dobrze ze akurat naprawde nie rodzisz, moze dzieki temu jak naprawde zaczniesz rodzic to on juz bedzie mial nauczke i odbierze. i potwierdzam ze faceci sa tacy bezmyslni, nic sie nie poradzi na to. moj ojczym mial byc w domu w poniedzialek 2 tyg temu bo mial p rzyjsc facet spisac stan licznika. umowilismy faceta wczesniej, zapowiedzieli ze bedzie pomiedzy 8 rano a 24 i ze musi siedziec na d.. w domu az nie przyjdzie. mieli zadzwonic do mnie i mialam mu dac znac ze facet jest. poniedzialek ok 9 rano, facet do mnie dzwoni ze bedzie za 10 min. dzwonie do ojczyma na komorke - nie odbiera. na domowy - nie odbiera. powtorzylam kilka razy, nic. zadzwonilam do mamy n a komorke, nie odbiera bo jest w pracy. powtorka do ojczyma, nic. proba do mamy kolezanki z pracy - nic. w koncu po 9 min. odbiera moj ojczym domowy :D ja wsciekla jak nie wiem co z morda ze mial miec telefon przy sobie caly czas itd. a on ze wyszedl z psem na minutke ale zapomnial telefonu :O i ze nie myslal ze ten facet przyjdzie tak rano (?) . faceci :D

Gość łobuss
Żona to pojebana rasa ludzka

Gość oj dan dana
lobuss- wez wypierdalaj bo przynudzasz

Gość zzzzzzzzzzzzzzzz
buuuuuuuuuuuhahah wiec ja sie z wami nie zgodze. to ze maja nas gdzies nie oznacza tego ze nie mysla. oni mysla ale na swoj sposob. oni poprostu lubia swoje beztroskie zycie i zawsze maja na wszystko czas.

Gość łobuss
co sądzicie o wycinaniu lasów tropikalnych w kotlinie kongo.???

a ja zauważyłam, że faceci czasem myślą - naprawdę, ale problemem jest u nich zbytnie podobieństwo do komputerów i telefonów, 1. tracą zasięg (nic wtedy nie dociera) 2. zawieszają się (yyyyyyyyy uuuuuuuuu) 3. resetują się umawiasz się z takim np. że załatwicie sprawę w pon. a tu rano deszcz pada albo nie ma płatków czekoladowych i okazuje się nastapił reset, sprawa nieważna bo on się tego nie spodziewał! mąż autorki pewnie wgrywa sobie aktualizację

Gość łobuss
ja niewiem ale ja używam fafkulce

kurwa, oni są jak windows millenium

Gość zzzzzzzzzzzzzzzz
lobusss- jest to olbrzymie zagrozenia dla kotliny kongo,ale coz czlowiek to taka istota co wszystko zmiszczy.

Zaparzyłam sobie herbatki na laktację i zbieram się w sobie żeby włączyć el i sprawdzić ile mam nieodebranych :P

Gość łobuss
cicho kurw.... pobieram aktualizacje do windowsa 7 ....... Please WAIT...... ..... .... ... .. .. .. .. . ... . .........

Gość Dranius
moze poprostu nie slyszal telefonu daj sie mozliwosc wytlumaczyc chlopakowi

5 połączeń nie słyszał? Sęk w tym że miał mieć go w takim miejscu żeby zawsze słyszał.

Gość łobuss
kurwa jakiś głuchy... jebaniutki

Mam nadzieję, ze sobie klucze zabrał bo inaczej czeka go długa noc z lady Gagą w samochodzie :P

Gość pomoc:-)
włączyłaś telefon żeby sprawdzić czy nie dzwonił?

Nie. Idę spać. Niech się buja. Przesadził trochę.

no w końcówce to juz wkurwienie sięga zenitu :D

Ja bym z ciekawości włączyła żeby sprawdzić:-)) potem możesz zawsze wyłączyć:-))

Gość ta nijaka burgundy
"wymądrza" się w większości tematów i co gorsze chce być przy tym smieszna, ale jakoś jej to nie wychodzi:( Żal:(

ależ ja się nie wymądrzam i tym bardziej nic nie próbuję :) jak ci żal to możesz popłakac, nie ma problemu :) co do męża. Włącz telefon bo inaczej wróci do domu nad ranem cały zielony bo szukając Ciebie załapie się na asystę w kilkunastu porodach ;)

Popieram, włącz telefon. Bo jeśli nad ranem nie wróci to będziesz się dopiero zmaratwiać gdzie jest i gdzie Cię szuka:-)

Albo autorka włączy tel. rano i przeczyta: nic się nie martw, jestem w szpitalu, ale jednej ręki mi nie amputowali i będę mógł przytrzymać cie przy porodzie. I to ona będzie zapierdalać po szpitalach.

Gość rozwódka coś się tak
uparła? to chyba facet pierwszy pozew złożył co? a ty łobussss-wydaje ci się, ze śmieszny jesteś? masz rację, tylko ci się wydaje. a do autorki faceci rozwijają sie do 6 roku życia, potem tylko rosną więc się nie dziw takich zachowań. wpierdol mu żeby na przyszłość zapamiętał