Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karola29

Klabax jest gorzki i mały wymiotuje. Z czym pomieszać?

Polecane posty

Mały dostał Klabax i rano jakoś łyknął ale wieczorem WSZYSTKO zwrócił razem z kolacją (sprzed godziny) i podałam jeszcze raz ze słodką herbatą Z czym to pomieszać? to jest ohydnie gorzkie! Czy zamienniki są lepsze w smaku?

Gość praktyczna mamuśka
Klabax jest właśnie tańszym zamiennikiem z doświadczenia wiem, że zwykle najdroższy, ale oryginalny ma najlepszy smak ja podaję strzykawką i od razu daję popić coś słodkiego nie mam pojęcia z czym pomieszać, z sokami nie wolno może po kolacji odczekaj z 20-30 min i dopiero podaj

Gość połowa ciazy
Nie wiem co to za lek, ale ja mieszam czasem z lodami śmietankowymi i pomaga.

Dzięki za odpowiedzi. Ja mu to pomieszałam z napojem grejfrutowym :( czy coś się stanie? a potem zapijał słodką herbatą. Jutro pomieszam to z mega słodką herbata i już bo innego wyjscia nie ma chyba. Ja polizałam koniec łyżeczki i myślałam że rzygnę z tej gorzczeliny

Gość praktyczna mamuśka
Ojejku NIE WOLNO MIESZAC Żadnych Leków z Grejfrutem ! To najgorsze z możliwych połączeń, nie rób tego nigdy więcej. Grejfrut tworzy z większością leków szkodliwe kompleksy, czasem kompletnie niewchłanialne, wtedy lek nie zadziała, a czasem mocno szkodliwe dla wątroby. Sok z grejfruta zmienia metabolizm leków. Może dlatego mały zwymiotował. Nie rób tego nigdy więcej. Do popicia woda, albo herbata, żadnych soków.

Gość mama urwisa małego 2
Grapefruit zwiększa stężenie leków w osoczu i działania niepożądane...

Gość ikjhihihihi
NIE WOLNO MIESZAĆ ŻADNEGO LEKARSTWA z sokiem z grejfrutowym

Jejku, zaraz dostanę zawału :( :( Nie wiedziałam że tak nie wolno :( potem pił dużo herbaty na szczęście... jejku, jejku :(