Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hanna22

Jak jest w Zakopanem w czasie skoków narciarskich? wyprawa z dzieckiem

Polecane posty

Wpisujcie sie proszę jeśli byliscie. Szczególnie interesuje mnie taki weekend z małym(rocznym)dzieckiem. Czy po Krupówkach faktycznie nie da sie przejść? Jak wyglądają wtedy szlaki? Są puste? W tym sensie, że większość ciągnie pod Krokiew? Jak wtedy jest w restauracjach? No i o wyjeździe z Zakopca nie wspomne...? Czekam na wasze wrażenia:)

Gość szkoda ze ADAS przestaje
skakac :(

Gość dziwneeeeeeeeeeeeeeeee
jedź i zobacz a bachora w domu zostaw bo nic nie zobaczysz

no a po co ci szlaki puste, toż przecież z dzieckiem zimą i tak rysów nie zdobędziesz:) najgorszy jest wyjazd potem, zakopianka cała stoi. No a Adaś szkoda ze nie skacze, ale z drugiej strony do kiedy miał skakać??? Do 90 roku życia?? Przyjeżdża taki adaś prosto z geriatrycznego, wjeżdża wyciągiem, sanitariusze go sadzają na rozbiegu, trener z tyłu stoi za belką, żeby go popchnąć w odpowiednim czasie. Potem jedzie Adaś po rozbiegu, On, a przed nim balkonik na małych nartkach. No i skaaaaaaaaaaacze , ale obcięto mu punkty bo balkonik wylądował bez telemarka ;) No wiedział kiedy ze sceny zejść i tyle ;)

Byłam na skokach dwa razy i jesli o dziecko hmm no nie polecam jest głosno hucznie kazdy sie bawi krzyczy dla dziecka chyba niezbyt milo wuwuzele ciagle itp itd.. Szlaki no raczej kibic jedzie na skoki nie na szlaki..przynajmniej ja no ale na krupowkach potem jest bardzo tloczno bo akzdy idzie zjesc napic sie itd.. nie mozesz dziecka zostawic z kims jesli cchcesz na skoki albo po skokach jechac? Dla mnie jako osoby dorosłej atmosfera niezapomniana swietna ...ale dla dziecka nie polecam