Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość foldingdeliver

Moje wymagania....co sądzicie?

Polecane posty

Gość vichy26
Trudno nie przyznać Ci racji, są realni. Miałam na myśli "na żywo" :) Próbowałam poznać kogoś "internetową drogą" :) Wydawało mi się, że tak jest prościej, jednak po kilku próbach przekonałam się, jak bardzo się myliłam.

Gość NOrmalnyyyyyy
Ja w życiu "normalnym" też spotkałem kilka kobiet, po czasie zorientowałem sie jak bardzo sie myliłem.

Gość buzzzium
Jak dla mnie ok wymagania ;)

Gość vichy26
W zasadzie nie ma reguły i w internecie i na żywo można spotkać zarówno normalnych ludzi, jak i tych.. "innych" ;) Problem polega na tym, że poznając kogoś przez internet a nie na żywo nie widzisz jego reakcji, tego co i w jaki sposób mówi, jak się zachowuje. Tworzysz sobie pewne wyobrażenie jaki ten ktoś jest, w konfrontacji z rzeczywistością niestety często okazuje się, że ten ktoś jest zupełnie inny. Z kolei mężczyźni których poznaję na żywo przeważnie nie myślą o kobietach w sposób, w jaki opisuje to autor. Niby wszyscy mówią, że nie lubią "pustych" dziewczyn, typu "barbie" ( nie obrażając nikogo), dziewczyn które mają więcej tapety niż w całym moim pokoju, ubierają się tak, że wszystko mają na wierzchu, tylko że często to właśnie z takimi dziewczynami zdradzają te "normalne".

Gość NOrmalnyyyyyy
troche z innej strony, podejde do tematu. Kobiety czesto dziwią sie że mężczyzną zależy "tylko" na sexie, i przez to są bardzo rozczarowane i zaskoczone facetem. To właśnie my mężczyźni, poprostu nam bardzo zależy na sexie, i już.

Gość Dra Cula
"Kobiety czesto dziwią sie że mężczyzną zależy "tylko" na sexie" - KOMU się dziwią? MężczyznĄ??? A kto to, na Boga, jest???

Gość NOrmalnyyyyyy
Dra cula nierozume twojego pytania.

Gość vichy26
Normalny - mężczyznOM

Gość Dra Cula
Nie oczekiwałam, że zrozumiesz :-o Vichy - no właśnie :D

Gość vichy26
"nie rozumie.." :)

Gość NOrmalnyyyyyy
Tu bym sie kłucił . Mężczyznom?? czy mężczyzną . to jakis polonista powinien rozstrzygnąć.

Gość NOrmalnyyyyyy
z resztą nieważne, wrućmy do tematu, jestem umysłem ścisłym.

Gość NOrmalnyyyyyy
to sobie narobiłaś wstydu. Sprawidziłem, MĘŻCZYZNĄ!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość vichy26
Ja też jestem umysłem ścisłym, ale odmieniać przez przypadki jeszcze umiem.

spełniam wszystkie twoje wymagania panie deliver. Czy mój dwuletni syn to juz wystarczający wkład do związku???

Gość NOrmalnyyyyyy
mam gdzies ta gramatyke i ortografie. czuje sie potepiony jesli o to chodzilo. piszmy na temat

Gość Dra Cula
Hahahaha :) Umyśle ścisły ty... Chłopczyku, zabierz się za polszczyznę (poprawną polszczyznę), żeby się nie zbłaźnić przed normalną dziewczynę :D "Kobiety czesto dziwią sie że mężczyzną zależy "tylko" na sexie" - w tym przypadku pisze się "mężczyznoM" a nie "mężczyznĄ", ośle :D. I jeszcze to twoje "wrUćmy" do tematu" - POLEWKA NA MAXA :D Hahahahahaha :D:D:D:D

Gość Dra Cula
Piszesz, że "Internet to jest poprostu postęp". To może skorzystaj z tego postępu i sprawdzaj choć czasem swoje błędy. Konwersując z kimś via internet wystawiasz o sobie świadectwo i dajesz wizytówkę osoby niedbałej, niekulturalnej i nieoczytanej. To tak, jakbyś w świecie realnym był pozbawiony ręki, nogi, oka czy ucha.

Gość Dandys_1984
W zasadzie zgadzam się z wymaganiami jakie ma autor. Myślę, że to rozsądne założenia.

Gość Dandys_1984
Oczywiście podszyw. Co za ludzie...;/