Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zemsta na siostrze

Zle zrobilem! Troche skrzywdzilem dziecko wlasnej siostry!

Polecane posty

Gość zemsta na siostrze

Wiem ze nie powinnem takich rzeczy mowic 8latkowi ale juz nie wytrzymalem nerwowo. A dziadek i pradziadek wychowuja jej dziecko a ona wcale, ale to wcale kompletnie nie interesuje sie malym. Dzisiaj nie wytrzymalem, siostra powiedziala mi ze zamierza sie wyprowadzic do jakiegos czlowieka 25 lat starszego, ktory na dodatek ma zone i corki w jej wieku. Wiec powiedzialem siostrzencowi ze teraz mama sie wyprowadzi z domu a jego zostawi.

Gość zemsta na siostrze
No napisalem przeciez ze moja siostra sama siebie nie szanuje i znalazla sobie jakiegos starszego fagasa do ktorego zamierza sie wyprowadzic. Wkurzylo mnie to , tym bardziej ze kazdy jej zwiazek byl nieudany. Wiec powiedzialem jej dziecku w pewnym sensie prawde, ze mama prawdopodobnie znalazla sobie jakiegos pana a jego zostawi. Troche mi glupio bo zrobilem przykrosc niewinnemu dziecku.

Gość do siory
tak trzeba było powiedziec:)

Gość zemsta na siostrze
Nie zrobilem tego swiadomie, chcialem tylko w ten sposob dotrzec do siostry, myslalem ze gdy powiem to jej dziecku to chociaz nim sie przejmie ale sie mylilem. Zrobila tylko mi awanture i nawet nie dotykala dalej tego tematu.

Gość to prowokacja czy jesteś takim
debilem skończonym!!!

Gość 124a4f421
To nie twoja wina , sorki za to co napisze ale jak ona woli jakiegoś starego fagasa zamiast swojego dziecka to jest idiotką , kurwą itd.. powinieneś jej wpierdolić albo coś... szkoda dziecka matka pójdzie a dziecko bez matki wyrośnie na alkoholika , ćpuna itd uwierz mi dziecko bez matki i ojca albo jak ktoś w rodzinie pije ma ciężko wyjść na normalną osobę w przyszłości i albo kończy za kratkami albo w grobie. ;/

Gość Panna MAM_TO_W DUPIE
jesteś smieciem najgorszego gatunku

Gość Panna MAM_TO_W DUPIE
to JEGO wina, albowiem to ON zaburzył dziecku poczucie bezpieczeństwa