Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedajetaklatwo

Obraziłam mestą dume??

Polecane posty

Gość niedajetaklatwo

Witam ostatnio miałam problemy z facetem a bo to nie mogłam go podniecic itp dziś przyjechał do mnie nabuzowany i chciał sie kochac...z godzine sie meczył bym go wpusciła a ja nic...w pewnym momencie odwrocił sie na drugi bok i lezy obrazony. CZy nie za bardzo przegiełam?xd Please bez wygłupów mi tu:))

Gość koakaoaka
"sie meczył bym go wpusciła a ja nic" - ?????

Gość mmnnio
a co ty kurwa jesteś że nie możesz odmówić dziadowi dupy był zły że sobie nie poruchał

Gość niedajetaklatwo
focha strzelil niesamowitego nawet mnie odpycha gdy go przytulam...przynam sie że wczesniej nie maił tak trudno..teraz śpi przynajmniej mi sie tak wydaje

Gość niedajetaklatwo
koakaoaka heheh no tam do środka bym go wpusciła:P

Gość koakaoaka
Rozumiem, ale trudno mi to sobie wyobrazic. Zasłaniałaś sobie pochwę ręką? :O

Gość niedajetaklatwo
A żebys wiedziała ze tak;/ z facetem nei jest łatwo kiedy siłą sciąga ci spodnie i majtki szarpałam sie z nim o spodnie chyba z 30 min potem unieruchomił mi rece i nie dałam rady dodam ze jest ciezszy ode mnie...

Gość niedajetaklatwo
no i sciskałam nogi...wczesniej byłam bardziej uległa...moze mu to trudno pojąc

Gość ddssdw
dziwne to jakies, a jeszcze dziwniejsze ze sie z nami dzielisz tymi przemysleniami, a chyba najdziwniejsze,ze my to czytamy

Gość koakaoaka
Nie wiem co napisać, to co opisujesz to była próba gwaltu. W ogóle niesmaczne to jakieś, i dziwne, jak napisała koleżanka nad

Gość niedajetaklatwo
haha dzieciaki jasne mam 23 lata

Gość niedajetaklatwo
wspolczuje wam ze jestescie tacy potulni i nie bawicie sie w łożku...a jesli coś nie pasi to spadówa.

Gość niedajetaklatwo
nie no jasne emotikonki "xd" są zakazane powyżej 18 roku życia jezu ale mochery sie odzywają

Gość ddssdw
Eh, moze my sie nie umiemy bawic, ale ty twoją zabawę chyba za bardzo przedłuzyłas, miała być zabawa "jestem taka niedostepna' a po godzinie takiej szarpaniny to jakos tak dziwnie wyszło Pozdrawiam

Gość ueueueueueueueueueeeeeee
Z pewnością zadrwiłaś z jego dumy! Ponieważ ostatnio miał problemy ze sprawdzeniem się, dzisiaj chciał ci udowodnić, że może i nic nie stoi mu na przeszkodzie. A ty go - w jego mniemaniu - odtrąciłaś (mniej lub bardziej w żartach), zaprzepaszczając jednocześnie jego dzisiejsze igraszkowe możliwości. Może pomyślał, że nie wierzysz, żeby mógł się sprawdzić? Porozmawiaj z nim, bo z takiej głupoty może się łatwo zrobić duży problem. Też mam takiego wrażliwego faceta. Zresztą każdy chyba taki jest w tych sprawach.

Gość niedajetaklatwo
taka madra jestes twoj nick nie ejst lepszy gówniaro...zresztą nie ty tu jestes od pouczania. fajnie jest wyzywac sie na kims jak ma sie nieudany dzien;) wynocha stąd;))

Gość niedajetaklatwo
ueueueueueueueueueeeeeee dzieki pomysla nad tym. Poprostu ostatnio sie sam naigrywał że mnie to moze miec ot tak i ze nie ejstem konsekwentna i wytrwała w swoich dązeniach...wiec dlatego pomyslalam ze pokaze mu na co mnie stac. fakt przesadziłam masz racje