Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brak Wiary i Siły

myślę o samobójstwie...

Polecane posty

Gość Brak Wiary i Siły

wiele już w życiu przeżylam...ale teraz calkiem powaznie sie nad tym zastanawiam... niewiem czemu to o tym mowie... chce to zrobic...ale nie mam odwagi... nie wiem co by bylalo najmiej...

Gość praca, wyscig szczurow?
chcesz pogadac? czy wolisz nalot policji o 3 rano? bo jak sie takie glupie wiadomosci w necie zamieszcza, to zazwyczaj ktos donosi na policje

Gość warszawski policjanttt
z jakieg miasta jestes

Gość Brak Wiary i Siły
jest mi strasznie zle :( przepraszam.....

Gość Brak Wiary i Siły
nie mam już najzwyczajniej sil.... to wszystko nie na sensu... jestem sama... nie kochana.... i... nie sprawilabym tym nikomu przykrosci...

jasne jasne jest zima kochanie i tyle:)

Gość Brak Wiary i Siły
nie... poprostu... ktos mnie skrzywdził... zmanipulował... i... dalam sie nabrac...zaufalam... nie mam ochoty czytac juz tej ksiazki jaka sie zwie: zycie... nie mam juz sil...kontynuowac...

Gość MigociaWesoła
chcesz popisac? podaj gg pogadamy.

Gość Brak Wiary i Siły
niechce nikomu zawracać głowy swoimi problemami... to nie ma sensu... ale dziękuję... nie mam gg... i...ech...

laska wez przestan bo ktos to zglosi na policje...

nie wiem czy wakacje czasem zdaje mi sie ze mam dobry humor potem sie okazjue po miechu czy dwoch ze ten okres byl beznadziejny, dzis bylo mi slabo z powodu depresji,ale zycie kocham i szanuje, nigddy i ty tez zacznij

Gość psy..ch
chcesz to ci pomoge ...ja kiedys tez nie mialam odwagi!!!

Gość MigociaWesoła
a co sie stało konkretnie?

Gość koakaoaka
Nie strasz jej policją, przecież za rozważanie samobójstwa nikt nie ma prawa nasłać na kogos policji!

Gość Brak Wiary i Siły
policje... wiecie...jest mi wszystko obojętne... policja również... poprostu juz nie mam sil...

Gość njfjdkfgfn
Mówisz to, bo chcesz zwrócić na siebie uwagę. Nie ma w tym nic złego. Jak chcesz możemy pogadać :) Nie odbieraj sobie życia, nie idź na łatwiznę. Może nie zdajesz sobie z tego sprawy, ale wiele osób będzie cierpieć. Chcesz ich bólu? Polecam wszystkim obejrzenie tego (smutnego) materiału http://www.wykop.pl/link/652173/konrad-sie-powiesil-bo-nie-mial-zycia-w-szkole/

Gość oj dana dana
o boze przestan pierdolic tylko idz do psychiatry po leki, jakbys chciala sie zabic to bys to zrobila i nie wypisywala tego na forum, idz poki nie jestes jeszcze w tak ciezkim stadium depresji bo potem moze być gorzej, twoj post jest wołaniem o pomoc a nie rozmyślaniem nad samobójstwem

Gość Brak Wiary i Siły
Co sie stalo? latwiej by chyba bylo odpowiedziec...co sie nie stalo.... Stalo sie wszystko... to wszystko jest tez powodem tego jaka jestem dzisiaj, i jak sie czuje.... Nawet niewiedzialabym od czego zaczac opowiadanie... nie bylabym tez w stanie, bo jak tylko o tym mysle....naplywaja pelne oczy lez.... i.... przestaje widziec...

Gość psy..ch
uzalaj sie dalej nad soba....!! co maja ci ludzi napisac..? co bys chaial uslyszec??!!!!!!!!!!!!!!!

Gość MigociaWesoła
nikt jej nie straszy tytlko moze tak byc ze zeby ja uratowac ktos moze kazac ja odszukac po IP zeby nic sobie nie zrobiła tak nieraz juz było

Gość Brak Wiary i Siły
Nikomu nie sprawilabym bolu...bo nie mam nikogo.... nie jestem dla nikogo wazna...ani potrzebna.... Wolanie o pomoc?...jesli to sie tak nazywa.... Powaznie nad tym mysle... juz od jakiegos czasu...ale dzisiejsze wydarzenia spowodowaly...ze mysli sie nasilily... tylko brak odwagi... jeszcze....

Gość Eliasz
Strzel sobie w łeb od razu jak masz z czego, a nie wygaduj głupot. Jakbyś o tym myslała to nie rozgadywałabyś się na ten temat. Ciężko bywa, ale bedzie lepiej. Przyjaciół nie masz? Pogadaj z kimś zaufanym o problemach, albo znajdź pomocną instytucję. I tak się nie zabijesz więc po co te ceregiele.

Gość MigociaWesoła
autorko krecisz bo nawet nie chcesz napisac o co chodzi:O bes sensu to poco temat wogóle zakładałas:O

Gość Brak Wiary i Siły
:((((((

Gość psy..ch
ladnei piszesz nic wiecej..jaka mam wene tez tak moge..kiedys tez chcialam sie zabic..bo nie mialam nikogo, umarla ostatnia osoba ktora kochalam tak bardzo a nigdy jej tegpo nie powidzialam, potem przelalam uczucia na faceta...zakochalam sie glupia..zostawil mnie dla mlodszej zdiry..chcialam sie zabic wtedy.zycie mniekopalo [po dupie od malego. nie mialam odwagi zeby to rzobic naprawde..bo prubowalam pigulki ale nie poszlam spac jak dziecko po nich..zyl sobiew tez nie podcielam ..bo bolalo..zostala tylko lekka blizna do dzis ktora mi przytpmiona bol ...i cierpienie samotnosci.

Gość Brak Wiary i Siły
psy..ch jak dobrze to rozumiem... Bardzo dobrze.... ja tez nikogo nie mam... z powodu ich smierci... przyjaciele to nie to samo.... i tez... przealam na kogos wszystkie uczucia...najszczersze i najprawdziwsze.... ale... sie skonczylo.... koniec. nie ma juz nic. a ja? mecze sie i cierpie... nie umiem tego zrozumiec...

Gość psy..ch
anie nzasz nic weslszego?

Gość Brak Wiary i Siły
to jest to...co teraz czuje... czego pragne...