Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brak Wiary i Siły

myślę o samobójstwie...

Polecane posty

może Twoje przeczucia były bardzo trafne, tym bardziej że był młodszy

Gość Brak Wiary i Siły
wiecie... chcialabym wierzyc ze bedzie dobrze.... ale ... juz tyle lat nie jest... ze nie umiem uwierzyc w to...ze moze byc inaczej...

postaraj się zapomnieć o nim dla swojego dobra, rób swoje, z czasem wszystko minie niech ta myśl 3ma Cię na powierzchni bo tak jest ja jestem tego chodzącym dowodem ;) a potem będzie tylko lepiej może to jakis drań chciał Cie wykorzystać nie wiem, zapomnij o nim, staraj się

Gość tak spytam z ciekawości
Ile masz lat, autorko?

ile lat nie jest, masz 40lat że tak mówisz? znalezienie 2połowy zajmuje czas, niestety naprawdę szukaj faceta który ma podobne zainteresowania to bardzo pomaga i zbliża

Gość Brak Wiary i Siły
ale... bardzo dziękuję... mam pomaranczę :) to chyba jedyna radosna rzecz, dzisiaj...

czy wy nie wiecie,ze to jest prowokacja,nie ma dziewcze robic o nocy to wypisuje bzdury o samobojstwie.Ktos ,kto chce popelnic samobojstwo,to nie szuka pomocy na kafe ,ani nie rozmawiao tym co chce zrobic,wiec idz dziewczyno spac i nie zawracaj wisy kijem.

Gość Brak Wiary i Siły
lat... 26...

Gość Brak Wiary i Siły
prowokacja... no tak... prowokacja...

ludzie którzy mają myśli samobójcze mówią o tym bo szukają pomocy mądralo!!!!!!

Gość tak spytam z ciekawości
26 O_o Nie...chce mi się...nawet komentować... ......

Gość Brak Wiary i Siły
czasem sie zastanawiam...czy nie zostalam przekleta... i mowie tu calkiem powaznie... od 13 lat same nieszczescia!

i weź sobie te słowa do serca bo możesz zignorować kogos kiedyś kto będzie chciał się zabić a potem wyrzuty sumienia zjedzą ciebie!!!!

Gość Brak Wiary i Siły
anialon, a Ty? ile masz lat?

przeklęta? czasem przodek mógł nabrojić i Ty przez to możesz ponosić konsekwencje, pomocy szukaj u ksiedza ale mądrego księdza

Koorwa mac,jak czytam takie prowokacje na temat,odbiore sobie zycie,to cisnienie sie e mi podnosi,do jasnej cholery pomysl o ludziach i dzieciach ,ktorzy maja policzone dni,bo sa tak chorzy i ile daliby za to,zeby zyc,a ty swoje zycie chcesz zakonczyc...jak tchorz...bo mi nie wyszlo tak jak myslalam ...ojjj zycie to nie bajka dla nikogo!!!!!To walka ,wyzwania !!!!!

Gość praca, wyscig szczurow?
lat 26?to wiek w ktorym kobieta rozeznaje sie dopiero :) luzuj stara nie bedzie zle

ugg jeśli Ciebie ten temat irytuje to nie wyjdzie Ci to na zdrowie, jest noc, zajmij się czymś co przyniesie relaks :)

Gość normalnie podoba nam sie to
ja pierrdolę, nie nakręcajcie jej tematu ktoś kto chce się zabić, owszem początkowo może szukać jakiejś tam pomocy, na forum np. żeby się wygadać, wyżalić ale widać, że to prowo, ta przemyślana wielokropkowa lakoniczność, to odpowiadanie półsłówkami, to jej bla bla bla, od którego aż mdli i...g...n...o...r... 🖐️

Gość Brak Wiary i Siły
Jestes wierząca?... z moją wiara jest cięzko oststnio... niewiem tak na prawde jak z nią jest... ale oddalilam sie i to bardzo...

jestem i pomaga mi moja wiara bardzo Bóg wiele cudów dla mnie uczynił, w tym jeden dzisiaj :) jak mam Go nie wielbić :)

Gość Brak Wiary i Siły
moze i mowie polslowkami.... ale... boje sie tu mowic o wszystkim....

Gość Brak Wiary i Siły
jestes moze w ciazy? :)

nie :) skąd to pytanie? mam dwoje dzieci i... Bóg pomnaża moje pieniądze bym je mogła wykarmić i by miały dach nad głową

anialon....tematy samobojstwa nietylko mnie irytuja,poprostu nie powinny miec miejsca na kafe.Badz aniolkiem i na koniec okaze sie ,ze to prowokacja.Nie rozumiem ludzi,ktorzy mysla,ze zycie nie ma sensu.

Gość Brak Wiary i Siły
Masz rodzine :) Widzisz... ja zawsze o tym marzylam....zawsze... Masz na imie Ania?

ugg pożyjesz-zobaczysz, ale nie lekceważ jeśli ktoś kiedyś Tobie tak powie, ja to wiem bo nie raz słyszałam takie słowa