Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brak Wiary i Siły

myślę o samobójstwie...

Polecane posty

Gość aniolkaaaaa
wiara jest wazna BARDZO!!!! jesli nie bog wierz sama w sibie!!!;)ja dzisiaj wierze w ciebie:). jestes madra ale zagubiona osobka..badz silna, i glowa do gory!!

i ciesz się jeśli takich ludzi nie rozumiesz bo to znaczy że jesteś szczęśliwa i spokojnie żyjesz

anialon...ja nie mam 18 lat...ponad dwa razy tyle.Jesli ktos mi powie,takie slowa,to zaprowadze do hospicjum pokaze tych ludzi,ktorzy maja od kilku godzin do kilku dni zycia i wtedy zapytam sie czy warto jest zyc.

Gość niesmialutka zuzzia
wiec dlaczego chcesz niszczyc wlasne marzenia!! chcesz miec rodzine daz do tego. ja osiagnelam co chcialam;) ( moim marzenie bylo takie same jak twoje)

Gość Brak Wiary i Siły
Znam to... :) piekne...chodzi mi o tekst... nie wiedzialam...ze jest muzyka do tego... dziękuję..

moja mama prawie się zdołała zabić co mam wam jeszcze powiedziec co???

wiele razy mówiła o samobójstwie przy tym mówiła że przecież ma dzieci i nie potrafiła sobie sama z sobą poradzić!!!

a ja do dzisiaj pamiętam tamten dzień... to co czułam było silniejsze ode mnie

Gość Brak Wiary i Siły
:( tak mi przykro.... bardzo.... :((( mam nadzieje....ze ten temat nie wzbudzil w Tobie tych bolesnych wspomnien...ech...na prwno tak sie stalo... przepraszam...

Kurrrwa ludzie wiary do problemów z główką nie mieszać proszę. Mamy wolnośc wyznania więc o psychologiczne podejścię proszę, a nie dekalog. Skąd jesteś niedoszła jeszcze samobujczynio??

była długa przerwa w szkole... wyszłam przed szkołe z moją kumpelką z ławki i wtedy nagle

Gość Brak Wiary i Siły
Moi...rodzice...tez nie zyją....

a czy wiesz co twoja mama dzis o tym wszystkim mysli?

zaczęło mnie pchać coś w stronę domu kazało biec ile sił w nogach miałam problemy żeby myśleć logicznie to było takie silne... widziała siebie biegnącą do domu... ale opanowałam to w sobie po jakimś czasie

jak wróciłam do domu babcia mi powiedziała że mama jest w szpitalu, póbowała się zabić, resztakmi zdrowego umysłu otworzyła okno i wołała do sąsiada o pomoc, ten wezwał karetkę

Gość psy..ch
mnie boli najbardziej kiedy mja corka dotyka moje blizny na nadgarstkach i pyta ...cioto mamus...

Gość Brak Wiary i Siły
ojej :(.... teraz to juz niewiem co mam powiedziec :( jak to przezylas? jak dalas rade?

miałam sporo czasu na myślenie o tym... nie zabijajcie się ludzie dla żadnej idei moja mama już ponad 25lat leczy się na depresję i dzięki Bogu żyje nikt mi dzisiaj nie wmówi że Boga nie ma dobranoc

psy..ch mnie boli najbardziej kiedy mja corka dotyka moje blizny na nadgarstkach i pyta ...cioto mamus... To powiedz dziecku, że to efekty niedoświadczonych ludzi bawiących się w BDSM, a na to już łatwiej odpowiedzieć :D

dałam radę bo Bóg mi pomógł i cały czas pomaga, Wam też ale tego nie widzicie, Bóg wszystkim pomaga i jest wszędzie tam gdzie ludziom dzieje się krzywda

czas na mnie naprawdę, dzieciaki rano wstają, nie dajcie się zlym myślom Pan mówi ''Wzywaj mnie w dniu niedoli, ja cię wybawię a ty mnie uwielbisz'' i tak sie dzieje, tylko trzeba wierzyć pa!

Gość Brak Wiary i Siły
ech...chcialabym napisac wiecej ale mam lęki...ze on to jakims cudem przeczyta... niechce by wiedzial jak bardzo cierpie.... nie zlozylam mu dzisiaj zyczen..a sie obronil.. motywowalam go do pisania... staralam sie wspierac... ale od 3 tyg nie mamy kontaktu... powiedzial...ze caloksztalt spowodowal ze czuje sie zmeczony.... ze zle sie czuje w tej relacji...i ze zepsulam mu humor... wiec niechcialam dzisiaj psuc humoru....

Gość psy..ch
wielokropek ....ja o wiosnie ty o lecie, widac daleko nam do dyskusji .