Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brak Wiary i Siły

myślę o samobójstwie...

Polecane posty

psy..ch wielokropek ....ja o wiosnie ty o lecie , widac daleko nam do dyskusji . Ja też mam sporo blizn. Dla każdej wytłumaczenie. Nawet po postrzale mam, po nożu, zębach koleżanki, akalpeu i psie, a i robaku co mnie ugryzł nie powiem gdzie. Każdy ma swój punkt patrzenia na pewne sprawy. Bo wszyscy inni jesteśmy. Wywnioskowałem, że skoro dziecko mówi: jak sądzę fonetycznie napisałaś: jeszcze nie do końca zrozumiale to albo jest za małe zeby mówić normalnie, albo jest większe i ma wadę wymowy. Nie urażając nikogo. Dziecko to mały potwór, któremu wsio można wmówić. Więc powiedz, że bawiłaś się w ogródku o w róże wpadłaś. :D

Gość psy..ch
ehhh..zle to zrozumialas(les). dziecko male i wlasnie i tak mowi...wiec nie ma sie czego czepiac....! poza tym prawda dziecku wsisnac mozna prawie wszystko....ale ja pisze o czym innym..o tym czego ty nie poniemajesz!

Oj jeden pisze od serca inny tylko chce go wysmiac, lub cos calkiem na odwrot. To jest forum nie beirzcie do srca wszystkiego.

Nikogo nie wiśmiewam. Cóż mam może trochę ordynarny i ignorancki sposób wypowiedzi, ale często, a gęsto do ludzi bardziej przemówi opierrdol niż głaskanie po główce.

_osa_ Ładna dziewczyna jesteś. Czemu masz zdjecie w skali szarości i przpuszczone przez jakić filtr z Photoshopa?

Gość Brak Wiary i Siły
zjadlam mango... i czuje sie jakos tak dziwnie...

Gość Brak Wiary i Siły
POMELO mi sie kojarzy z nim...

om,niamm soczyste i slodkie;) . smaka mi zrobilas tylko haha.

Brak Wiary i Siły POMELO mi sie kojarzy z nim... I zaraz wyjdzie na to, żę masz dołka przeze mnie, a ja mam lepszy humor po wczorajszej rozmowie z tobą :D

Gość Brak Wiary i Siły
a jesli juz nigdy nie bede szczesliwa?

Brak Wiary i Siły a jesli juz nigdy nie bede szczesliwa? Bedziesz, tylko teraz tak myślisz. Podobno pieniądze szczęścia nie dają, ale za pieniądze można kupić żelki (misie) a z nimi już blisko do szczęścia. :D

Brak Wiary i Siły polecam kanapkę z masłem (lub margaryną) i cebulą. Jedyne co będziesz chciała zabić to zapach z ust :P

Gość Brak Wiary i Siły
zelki.... no tak... teraz... do szczescia brakuje mi ramienia na ktorym moglabym sie oprzec...i wtulona w ktore moglaby usnac.... emocjonalnego....duchowego zrozumienia.... i...ech...takiej bratniej duszy... to nie tak latwe.... jesli chodzi o poznanie...znalezienie takiej osoby...

Ja mam podobnie, ale że się troszkę prymitywnie wyrażę. Wolę spać na własnym ramieniu, bo wygodne, a na ścianie mam plakat zajebiste dupy z kalendarza z 2010 roku, która mnie całkowicie rozumie. Moja bratnia dusza siedzi pewnie na swoim kompie jakieś 1,5 km ode mnie i czyta coś na kafeterii. A jeśli chodzi o poznanie takiej osoby to trzeba sie naszukać jak cholera. :D ale się da :)

Gość Brak Wiary i Siły
no wlasnie.... trzea sie naszukac... ale on nią był...bratnią dusza :(

Był, był, ale już nie bedzie. Jak gnojem jest to niech spada na drzewo. Tutaj panuje podobna zasada: tego kwiatu jest pół światu, a 2/3 z tego jest do dupy

Gość Brak Wiary i Siły
chce spac....

to nie gadaj tylko się kładź. Poleżysz i zaśniesz, a jak nie to ja tu bede. Hehe spać ide dopiero jutro w nocy :D

Gość Brak Wiary i Siły
jest tu jeszcze ktoś? dzień dobry..