Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nenormalnaanna29

Jestem nienormalna. Mam 29 lat a wmawiam sobie ze mam 18 :/

Polecane posty

Gość nenormalnaanna29

chyba popadne w schizofremie, nie przyjmuje do wiadomosci tego ,ze jestem juz stara, ze mam 29lat... Wiec od lat wmawiam sobie inny wiek. Ma ktos tak?

Witaj,nie jestes stara.Nie wmawiaj sobie tak bo zwariujesz...ja tam mam 24 i nie chcialabym miec 18 znow:)

Gość 30letniamalgorzata
ja mam gorzej..mam 30 lat i ciagle chce do mamy

Gość aha i achhhhh
Nie jest z tobą tak źle, ja mam 40 kilka :P a wmawiam sobie, ze mam 20, nawet może być te 29 :D

Gość gmgmpjga.dapd
co bedzie gdy przestaniesz wygladac jak studentka? Bo zakladam,ze wygladasz mlodo po co sie tak meczyc? Wszystkich oszukiwac? W koncu naprawde zwariujesz :)

Gość a ja mam 27
i myślę że mam 20, w dodatku zachowuje się jak 15 latka i wcale nie myślę o swojej przyszłości

Gość nie nie rozumiem
ale jak sobie wmawiasz?innym nowopoznanym ludziom mówisz ze masz mniej niz faktycznie,czy jak to wyglada?

Gość nenormalnaanna29
Tak, kiedy kogos poznaje mowie,ze mam 18, teraz 19. Wymyslilam sobie date urodzenia. Ludzie w pracy nie wiedza dokladnie ile mam , nikt w sumie nie wie. Po przeprowadzce do warszawy poznalaw wielu nowych znajomych i oni nie znaja prawdy , mysla,ze bede zdawala mature.... Nie przyjmuje do wiadomosci tego ze juz dorosla jestem, mam mentalnosc nastolatki ,jedynie w pracy jestem powazna. I naprawde boje sie co bedzie za kilka lat kiedy juz tak mlodo nie bede wygladala...

Gość A-tech
''ja mam gorzej..mam 30 lat i ciagle chce do mamy'' Padłam ze śmiechu :D :D

Gość RTTTT
podobają mi się takie - 30 tki które wyglądają jak 20.... niestety bardzo mało takich :( większość bardzo szybko się starzeje- czytaj: obrasta tłuszczem :(

Gość a niech myślą jak chcą
A ja też obrosłam, ale byłam wcześniej chuda, a teraz jestem normalna. Mam co prawda 25 lat, ale nie dają mi nawet 18 czasem. Chociaż się maluję, jestem wysoka i nie wyglądam dziecinnie. Po prostu taką mam urodę i cerę bez zmarszczek, że dają mi tyle lat. Powoli jednak dobija mnie, że się starzeję, ale nie będę wmawiać innym, że mam 18 lat... Kłamstwo ma krótkie nogi i patrząc chociażby na Ciebie autorko-jest męczące. Nie warto. Lepiej ten czas i energię inwestuj w to by jak najdłużej zachować młodość i wyglądać dobrze na swój wiek.