Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikiii

GDZIE POJECHAĆ NA WAKACJE 2011?

Polecane posty

Gość Irak jest nudny
Irak, co to za zabawa... Trochę postrzelaja i tyle, czasami wpadnie człowiek na minę to się rozerwie. Fajniejsze wakacje to można sobie zorganizować w Polsce. Np w Kołobrzegu. Rejs statkiem z Wikingami, później można pójść na plażę i spróbować uciekać przed wodą. Ewentualnie jak komuś brak rozrywki, to można wybrać się na plażę nudystów, wiem, że jest niedaleko. I po co Irak, jak w Polsce mamy wszystko. I nawet rezerwacja jest łatwa, bo są bazy noclegów jak dotbook.pl gdzie są różne ośrodki i pensjonaty z calej polski.

Gość robaczam
Ja zdecydowanie wybieram w tym roku jezioro i las : ) Ale oczywiście bez nudy - jadę do Piły-Płotki - ośrodku Geovita. Wyczytałam, że mają tam korty i boiska do gier, można wypożyczyć rowery - uwielbiam ruch, więc już się cieszę na samą myśl : ) Jeszcze na stronie wyczytałam , że otworzyli Park linowy, także myślę, że będę miała tam nie złą zabawę : )

Gość WIKI 567
Ja jeszcze czekam na moje wakacje. Lecimy w poł. października do Egiptu z Alfą. Byliśmy już rok temu z tym biurem więc bez obaw a pogoda będzie na pewno. Po tym okropnym lecie marzymy o słoneczku.

Gość darlaaaa
Zazdroszczę ja urlop miałam na początku lipca i strasznie bym chciała znów gdzieś polecieć. Może w zimie uda mi się wyskoczyć gdzieś na tydzień na lasta. Też jeżdżę z alfą i mam nadzieję, że koło grudnia będą mieć jakieś ciekawe propozycje. ;-)

Gość cubea
Moim zdaniem warto trochę pozwiedzać Polskę. Na stronie nextur.pl można sobie zaplanować tego typu wyjazdy, dzięki temu można się przekonać jaki nasz kraj jest piękny :)