Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lambda

On już się nie stara ...

Polecane posty

Nie wiem czy użyłam dobrego słowa, bo on zawsze taki był. Poza niezliczonymi zaletami, są rzeczy które mnie w nim denerwują. Są momenty, kiedy myślę, że przekreślają nasz związek. Niektórym się może wydać dziwne, dziecinne, ale ja tak czuję. Nie potrafi mnie zaskawiać, robić niespodzianek, nie kupuje kwiatów, nie przygotuje kolacji. Niby mało ważne szczegóły, jednak dla mnie bardzo istotne. Kiedy mijamy stoiska z tulipanami zawsze odrwracam głowę, udaję, że nie widzę, ale jest mi bardzo przykro, bo nigdy ich nie dostaję. Kiedy już mam dośc i mu wypomnę parę rzeczy, dwa dni póżniej przyleci z kwiatkiem, ale to wtedy kiedy się upominam, nigdy sam. Wstaje rano i nie mówi mi "dzien dobry", wieczorem nie mówi "dobranoc" - po prostu idzie spać. Sniadanie jem sama, bo on waoli na stojąco przy blacie. Oglądamy tv, to on siada w fotelu a nie obok mnie. Kiedy jest mi smutno, jestem zła - udaje, że nie widzi, nie odzywa się ... Nie mam już siły :( chlip ...

Co ja robię ? A niby po co mam wymieniać ? To jakaś licytacja czy co ?

pamiętaj ,ze dostajemy tyle ile dajemy z siebie wiec lepiej zastanow sie nad soba a nie w nim szukasz problemow bo wygladasz mi na taką typową księżniczkę

No tak, tutaj zawsze się oczernia, tego kto pisze ...