Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patgarett

co sadzicie o moich wierszach?

Polecane posty

Gość patgarett

oj moj gumolicie moje zycie jest jak zabawka gdy chodze po Tobie czuje że zyje dlaczego dlatego mój gumolicie ze kochac zycie ze jestes pode mną czuje ze wygryw jest blisko i wszystkie smutny trysno i wygram zycie mojtygumolicie kochany zapraszam cie do wanny zamiast tate moj tate dzis kapie sie z moim bratem gumoolit ty jedyny gumolit nie wcisniecie mi kit ze cos jest ze cos jest lepszego niz gumolit ha kawior? ha nie mowisz mi nie wmowisz mi ze kawior ze kawior moze byc lepszy niz gumolit.. dziewczyna? zywa? sexowna? nie dziekeuje dzis z gumolitem sie lansuje moj ty gumolicie... bez ciebie zycie było by takie zatroskane gumolit tys moj jedyny nie potrzzebuje jak cie ma nie potrzebuje miec dziewczyny gumoliktyczny uklad scalony gumolit robisz mi za zone nie potrzebuje miec psa wystarczy ze mam ciebie bo ty jest moim sensem w mym marnym zyciu gumolicie bedzie przy mnie zawsze przy szyciu mego zycia moj ty gumolicie kupie sobie bombke bombke lub trabke moj ty kochany gumolitykowy gumolit nie wcisniesz mi kit gumolit ty jestes jak mig mig 123 a gumolit jest jak wszy wszytsko na tym swiecie kojarzy mi sie z z tóba moj ty gumolicie kochac cie kocham cie zycie jest bez ciebie bezbarwne jak laka bez kwiatów moj ty gumolicie chyba skreca z ciebie wała i bedzie cie kochać moj ty gumolicie bo jestes wszystkim moj ty gumolicie zycie jest ciekawsze gdy lezysz przy mnie dziewczyna jest jak fiolek wiem ze ty jestes moj ty aniolek gumolicie...

Gość patgarett
trafia do was taka poezja?