Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totylkoja82

Brak doświadczenia, brak związków i kobiety...

Polecane posty

Gość totylkoja82

Widzę, że mój brak doświadczenia jest jednak bardzo dużym problemem dla kobiet. Da się to zauważyć na spotkaniach z nimi. Podczas rozmowy w końcu zawsze jest poruszany temat związków. Gdy jakaś kobieta zapyta mnie o moje byłe związki to otwarcie mówię, że nigdy nie byłem w żadnym związku. Efekt jak łatwo przewidzieć jest zawsze taki sam. Do następnego spotkania nie dochodzi. Ktoś kiedyś powiedział mi, że jeśli kobieta zapyta o moje związki to powinienem coś wymyślić tylko po to by nie mieć pustej karty, bo każda kobieta ucieknie na wiadomość o moich brakach. Ja nie chcę zaczynać znajomości od kłamstwa. Przynajmniej jestem szczery wobec siebie, ale widzę że przez mój brak doświadczenia jestem z góry skazany na to że będę sam. Dodam tylko, że na moją niekorzyść jest też mój wiek. Mam prawie 30 lat. Mam tylko jedno pytanie. Czy naprawdę powinienem kłamać, aby w końcu jakaś kobieta się mną zainteresowała ?

Bo kobiety już takie są. Nawet jakbyś był najnormalniejszy na świecie, a nie miał związków na koncie to i tak znajdą w tobie jakieś wady ;)