Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

daga_83

O kórej godz Wasze dzieci wstają i kłada się spac? Mam na mysli tak 2, 3 4 latka

Polecane posty

nasz mauch 2,5roku chodzi spac zawsze o 19, najpierw kapiel, butla i bajeczka pozniej do lozeczka, sam do siebie cos gada, poopowiada i zasypia, wstaje o 7, ale czasem lubi pospac dluzej. zero drzemki, ogien w dupie przez caly dzien

Gość slon trabalski
moja 2 lata i 9 miesięcy zasypia o 20 - 20.30, wstaje o 7-7.30 w dzien spi od 13 do 14.30- 15.00, dzis pospala dluzej bo wlasnie dopiero wstala :)

Gość mój 3-latek
w lato sam chodzi spać zazwyczaj o 19 bo taki zmęczony po całym dniu latania.Zimą to tak do 21 już zawsze śpi.A wstaje najczęściej 7:30-8:15.Chociaż zdarza mu się usnąć o 17-18 i spać do 7 rano!!!

Gość moja córcia 4 latka ma
chodzi spać ok. 20 , znaczy je kolacje ok. 18, potem idzie sie myc( po myciu jeszcze jej pozwalam jak to mowie poszwedac sie po domu:) o 19 oglada dobranocke, potem myje zabki, wybiera sobie ksiazeczke oglada obrazki, potem ja czytamy i idzie spac, wstaje ok. 7-8 raz w tygodniu budze ja sama ok. 6.15 bo musimy byc wczesniej w przedszkolu. drzemki nie robi sobie, chodz raz na jaaaaakis czas usnie w przedszkolu na lezakowaniu ale to baaaaaaaardzo sporadycznie.

hehehe ogień w dupie:P:P:P dobre to samo co u mojego ja zawsze mówię, ze ma torpedę w dupci:) U nas jest tak, ze mały chodzi spać ok 21 i spi do 6.30 Zaczął juz łądnie sypiac w nocki, bo zawsze to był problem. Co od tyg znowu budzi się czesto w nocy. Z tym, ze drzemki popołudniowe się wydłuzyły!! zawsze spał 1 godz bądz 1,5 a teraz ponad dwie....cholera no nie chcę go budzić, bo będzie rozdrazniony.....a nie chcę by chodził spac o 22 bo tez chce miec czas dla siebie i odpocząc:)

twoj przynajmniej spi, nasz ma teraz okres zadawnia bezsensownych pytan w takiej ilosci, ze 6 osob w domu nie wytrzymuje, do tego tak go energia rozpiera, ze ciezko za nim nadazyc, bo ani sie odwrocimy, a on juz ma zjedzone pol pudelka plasteliny

ja się bardzo cieszę, ze on spi:D przynajmniej mam przez moment ten luksus ciszę:D a u mnie jest tak samo, odwracam się na chwilkę a on juz cos działa. :D Ostatnio, dokłądnie na moment się odwróciłam a mały wszedł do toalety i sie obkleił moimi podpaskami po nogach:P przykład jeden z wielu:)

Gość ja mam 4 i 3 latka
zasypiają różnie, ale najczęściej to między 21 a 22. Wstają koło 9-10. W dzień już nie śpią.

Gość zroznicowana
Moj ma 2 latka i 4 miesiace,w dzien juz nie spi,a na wieczor zasypia kolo 21-22 a wstaje 10-11 :P

moj ma 3 lata i najczesciej chodzi spac pomiedzy 20 a 21. budze go o 8:30. gdybym go nie budzila to spokojnie spi do 9:30. czasami jest bardzo zmeczony i klade go wczesniej np. o 19. pare razy zdarzylo usnac o 18 i rano wstac ok 8. w dzien juz nie spi od ponad pol roku. ale jesli mu sie zdarzy drzemka to nie da rady wieczorem go polozyc i dopiero pomiedzy 22 a 23 moze usnie (a zdarzylo sie i po 23). dlatego staram sie bez drzemek i po prostu klade wczesniej spac jak jest bardzo zmeczony.

Gość mama___30
???

Gość ja bezradna mama
moj syn 2,5 roku ma i spi ładnie w nocy bo 10-12 godzin bez zadnych pobudek, drzemki w ciagu dnia ma po ok 2 godziny

Gość igor_kacper
moj synek ma 4 lata i chodzi spac o 21,00 a wstaje o 6,00 rano,w dzien nie śpi córeczka ma 15 miesiecy chodzi spac o 19,00 a wstaje o 5,30 albo 6,00..czasami bardzo zadko daje pospac nam do 6,30 to jest rekord...a śpi w dzien dwa raza o 9,30 do 10,30 i o 2 do 2,30 albo do 3:))

Gość edrftyuiop[]
2,5 latka - zasypia ok. 19;30-20. Wstaje rano ok. 7-8. W dzień bez drzemek. 4,5 latek - zasypia ok. 21. Wstaje rano o 7-8. Nie drzemie w dzień

moja ma 2 lata i 3 miesiace nie spi w dzien. chodzi spać o 21 a wstaje ok 9 rano poza momentami, gdy jak np. teraz jest chora i wstaje wczesniej ;)