Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moon dust*

Mój partner/partnerka jest bi...

Polecane posty

Gość moon dust*

No właśnie-ciekawe ilu jest nas tutaj, którzy są w związku z partnerem/partnerką którzy są bi? Przeszkadza wam ta "druga strona" w osobie którą kochacie? Mój facet jest bi. Jesteśmy ze sobą już 5 lat.Od samego początku wiedziałam o tym. Dużo rozmawiamy na ten temat. Ogólnie układa nam się bardzo dobrze:) Noo i zapewne posypie się cała masa komentarzy "fuu jak tak można" itp-darujcie sobie bo mnie to nie rusza:P Kocham swojego faceta mimo tego:P Jakie są wasze doświadczenia, macie jakieś obawy? Jak się dowiedzieliście o tym i po jakim czasie? Liczę na normalną dyskusję.

Gość moon dust*
Czyżby nikogo nie było??

Gość Aseshma
Ja jestem bi. Z uwagi na dlugotrwale przebywanie wsrod osob ze srodowiska homoseksualnego powiem, ze moglabym sie zwiazac z kobieta bi, ale raczej nie z mezczyzna bi. Oni zazwyczaj nie podchodza do swoich zwiazkow na zasadzie wylacznosci.

nie obawiasz się, że kiedyś może zostawić Cię dla mężczyzny ? Jak byś na to zareagowała? Mam dość bliskiego kolegę - wydaje mi się, że jest bi, chciałabym to wiedzieć, ale on unika tematu. Jest jakiś sposób na to, żeby dowiedzieć się prawdy ?

Gość moon dust*
W takim razie cieszę się że mnie się trafił wyjątek od reguły:D Mój facet sam powiedział, że nie byłby w stanie mnie zdradzić nawet z mega przystojniakiem bo wyrzuty sumienia bo go zeżarły, a tym bardziej prowadzić podwójnego życia bo to by go wykończyło psychicznie. Wiem, że czasem ciężko mu z tą drugą naturą ale jest typem monogamisty więc jedynie czasem zerka na zgrabne tyłki facetów-z resztą sama na nie zerkam:D

Gość moon dust*
zygzakowata Czasem na prawdę ciężko to poznać-po moim facecie kompletnie tego nie widać i jeżeli sam by nie powiedział swoim przyjaciołom i mnie to żadne z nas by się tego nawet nie domyślała

Gość Aseshma
zygzakowata, a to dla Ciebie jakas roznica, czy zostawi Cie dla mezczyzny czy kobiety? Moon dust - bo wlasnie dla wiekszosci facetow to "druga natura'. Wsrod kobiet latwiej znalezc taka, dla ktorej wazna jest milosc, a milosc nie ma plci. Osob, ktore chca miec "jedno i drugie" unikam. A swoja droga moj facet jakos zapomina ze jestem bi. Nie wierzy? Chce zapomniec...?

hmmm... chyba czułabym się dość dziwnie, gdyby mężczyzna zostawił mnie dla innego mężczyzny. Nie wiem, chyba potraktowałabym to jako cios w moją kobiecość. Takie dziwne myślenie mam. A z tym kolegą to jest tak, że on wygląda jak gej - ubiór, zachowanie... ale wiem, że 100% gejem nie jest, choć wiele rzeczy na to wskazuje. Więc podejrzewam, że jest bi... Bardzo ciężko mi go rozgryźć.

Gość moon dust*
No właśnie-nie ma różnicy czy zdradzi z kobietą czy facetem bo zdrada to zdrada. Więc tym się nie przejmuję. Czasem jedynie czuję że mam większą konkurencję bo patrzy i na kobiety i na facetów:P Ale mimo tego jesteśmy szczęśliwi, bo wie że w pełni go akceptuję i nie unikam tego tematu.

Gość moon dust*
up