Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghtr6g

Co sie dzieje? On netu nie ma czyc co?

Polecane posty

Gość hghtr6g

wczoraj podgladnelam pewnego chlop ze szkoly - nic. dzis go podgladnelam i wyslalam mu wiad, ktoran napewno by go zainteresowala - i tez nic. cisza! czemu nic nie odpisuje, nawet mnie nie podgladnie.;/ podgladlam go kolejny raz z innego profilu, zeby sprawdzic czy pzyczyna tego czasem nie jest ze sie mnie wstydzi.. i tez nic.:( Chialam go jakos podrerwac.. pytalam sie was wczoraj co mu napisac, ale nic nie pisaliscie. Musialam wymyslec zupelnie co innego, i wymyslilam, zeby spr czy ktos nie ma wejscia na jeg konto:), i juz w mysli, ulozylam sobie dialog:D A tu nic:(

Gość hghtr6g
:)

Gość hghtr6g
50 kg :)

Gość hghtr6g
ej, ale bez zartow:D pytam serio. on zawwsze sie na mnie patrzy gdy przechodze obok niego albo jak jestem daleko to sie dluzej patrzy.. moze mu sie podobam? sam jest niski i gruby, ale z twarzy b.ladny.. a ja wysoka i drobna, na dodatek jasne wlosy mam:P Czemu nie pisze?:(

Gość hghtr6g
ale jak myslicie? pytam sie!

Gość myślę że albo nie wchodzi na
konto albo ma cie w doopie

Gość hghtr6g
ale po co w takim razie ta cala akcja w szkole, po jakiego sie na mnie patrzy? xDDD

Gość hghtr6g
ale to nie jest zwykle spojrzenie. nie trwa tyle czasu. chodze z nim do skzoly juz 3 rok, dopieor w polowie 2 klasy go zauwazylam!

o kurcze ,moze się te wiadomości nie wysłały, bo ma Cię na czarnej liscie

Gość hghtr6g
on jest lubiany w szkole przez kolegow, zawsze na przerwach sa w tym samym miejscu, maja twz miejscowke w szkole.. musi wchodzic na nk, mysle ze to by do niego nie pasowalo zby nie wchodzic:(

Gość hghtr6g
zawsze jak sie na mnie patrzy to z jego środkowej kieszeni spodni wydobywa się ogromny pyton :O

Gość hghtr6g
Olga, moja imienniczko - patrzylam, i wszystko ok, zreszta on mnie nie zna osobiscie, po co mialby dawac na czarna? a wiad sie wyslala bo patrzylam:)

Gość hghtr6g
Staszek - ile Ty masz lat? po drugie, chyba z łaski swojej powinienen mi chociaz odpisac, czyż nie?:(

Gość hghtr6g
jutro go podglądne w męskim kiblu

Gość hghtr6g
chce żeby mnie nabił na swoją dzide

Gość hghtr6g
Ona zawsze podkreśla, że uwielbia rude zielonookie laski, o wzroście powyżej 180 i wadze 50. Ja mam czarny łeb, ważę 75 i mierzę 160. Czy to może być przyczyna jego milczenia?

Gość hwr6u
ale co Ty za bzdurę w ogóle wymysliłaś...ma sprawdzic czy ktoś nie wchodzi na jego konto:O Pewnie Cie wziął za nawiedzona:D

Gość hghtr6g
juz sie podszywy zaczynają. leviatan - lepiej nie, on caly, a to caly czas jest z nimi! a zreszta, co ja mu powiem?:( dziewcz z ktora byl na studniowce jest w tej szkole.. nie wiem czy sa razem, ale nie spotykaja sie, nie caluja, tylko po prostu byli..kiedys szlam za nimi jak szli na autobus, pozegnali sie normalnie, - machnieciem reki, bez zadnych czulosci, wiec dziewcz raczej jego nie jest:D

Gość hwr6u
a może on ma ustawiony profil tak że nie widać go jak zagląda i odwiedzin u siebie tez nie widzi?

Gość hghtr6g
podszywaczu - chyba nie przeczytalas tego co powyzej napisalam:D pytalam was sie co wymyslic, cos innego, nie typu 'czesc, podobasz mi sie, albo co innego:O

Gość hghtr6g
wlasnie pierwsza mysl to wlasnie taka, ze nie widzi:) ale dlatego tez wyslalalm mu pozniej wiad, chcialam wyslac pozniej, po tym jak mnie podgladnie, ale sie nie doczekalam, wiec wyslalam :)

Gość hwr6u
Poza tym jest sobota,on jest lubiany,wiec raczej nie siedzi na nk tylko z realnymi znajomymi:)

Gość hghtr6g
boje sie poniedzialku, specjalnie zrobilam to teraz, w piatek, a jutro juz niedziela! :O:O:(

Gość hghtr6g
Czasami mam ochotę rzucić się na niego jak pchła na psa! Normalnie jak go widzę to mam tak mokro w gaciach, że wszyscy wtedy wytykają mnie palcami i krzyczą : '' Jadźka znowu się poszczała, filmujcie! ''