Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nana1304

pogodzenie ciązy i studiów

Polecane posty

Gość nana1304

Co byście zrobiły na moim miejscu: to jest moja pierwsza ciąża i bardzo chciałabym urodzić tydzień po wyznaczonym mi terminie. Ponieważ mój narzeczony może wtedy przyjechać do kraju, a chciałabym, żeby był przy porodzie. Czytałam że, by troszkę "opóźnić" poród należy unikać aktywności fizycznej. Tak się złożyło, że studiuję, pierwszy tydzień opuściłam poza tym mam na ten semest wyznaczone samodzielne nauczanie. Ale znowu słyszałam od dziewczyny, która była w podobnej sytuacji, że wykładowcy wcale nie traktowali jej "ulgowo", wręcz przeciwnie. W przyszłym tygodniu już chciałabym być na zajęciach, z tym , że za dwa tygodnie od (14.03) już leżeć "by opóźnić", wiec nawet nie wiem czy ma sens iść w przyszłym tygodniu na zajęcia, a później już nie. I nie wiem, czy odpowczywać, czy iść? Mam jeszcze pytanie, chciałabym dziecko karmić piersią, ale wiadomo mam jeszcze studia - czy jest jakaś różnica w karmieniu dziecka piersią a karmieniem dziecka butelką, ale mlekiem matki? Bardzo dziękuję za odpowiedzi

Gość nana1304
kasowałam bilet w autobusie, czy kasownik mnie zapłodnił? boje sie :(