WystraszonaOna 0 Napisano Marzec 5, 2011 Witam. Trzy tygodnie temu kochałam się z moim chłopakiem. Zsunęła nam się prezerwatywa, ale mało prawdopodobne, żeby plemniki dostały sie do środka. 6 dni temu powinnam dostać okres. Strasznie boli mnie dół brzucha i jajniki. Często chodzę oddawać mocz, ale podejrzewam, że może to być zapalenie pęchęrza. 3 dni temu dla pewności zrobiłam test ciążowy-wyszedł negatywny. Po dwóch dniach powtórzyłam - również negatywny. Jestem przeziębiona i trochę osłabiona, ponieważ mało sypiam. Wcześniej miesiączka była dość nieregularna, cykl trwał około 29-33 dni. Proszę odpowiedzcie, co może być przyczyną opóźnienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość unchainmyheart Napisano Marzec 5, 2011 Wszystko. Dieta, stres, zmiana otoczenia, choroba. W Twoim przypadku stawiałabym na to ostatnie. Raczej nie ma się czego bać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WystraszonaOna 0 Napisano Marzec 5, 2011 Mam taką nadzieję, kurcze. Wydaję mi się, że po 3 tyg powinien już wyjść wiarygodny test :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach