Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marines27

Jakie studia wybrać

Polecane posty

Witam. mam straszny dylemat otóż międ wiem który kierunek wybrać. 1. zarządzanie i marketing 2. finanse i rachunkowość 3. informatyka w zarządzaniu 4. badania rynku i relacje z klientami. JAK MYŚLICIE PO CZYM ŁATWIEJ ZNALEŹĆ PRACĘ. ?

informatykę po tym zawsze znajdziesz robotę

Gość fgn h
nr 2, 3 i 4. marketingowcow jest full.

Gość finanse albo informatyka
:)

Gość jkhjkk
wszystkiego od zajebania, najwiecej bezrobotnych studentow. teraz kazdy idiota skonczy studia

to prawda w dzisiejszych czasach wystarczy że chodzisz na wykłady i z góry masz 3 ten kraj jest dziwnym tworem

Gość taka jedna z finansów
1 i 4 zdecydowanie nie. sama studiuję finanse i rachunkowość i osobiście właśnie ten bym z zaproponowanych polecała:)

w jakim mieście bedziesz studiować? w księgowości nie powinno być problemów, ale licz się z tym że dopóki nie zostaniesz samodzielną księgową to zarobki wcale nie sa jakieś super

A tak odnośnie studiów finanse i rachunkowość to czy są bardzo trudne. ja kocham matme

uważam że nie ma "łatwych" studiów poza jakimiś tam ochronami środowiska itp:p na wszystkich cos trzeba robić i trochę się uczyć:) finansów na pewno nie można zaliczyc do tych najtrudniejszych, więc będzie dobrze:) ogólnie cięzko nie jest, ale tak jak wszędzie trzeba coś robić

nie wiem czy nie masz jakiegoś złego pojecia o tych studiach:p bo tak za dużo tej matematyki na nich niestety nie ma. oczywiście każda uczelnia, jak i kazdy wydział ma swoją siatkę zajęć ale u mnie np. był tylko jeden semestr matematyki i to by było na tyle. oczywiście są jeszcze inne przedmioty w których trochę tej matematyki jest jak np statystyka czy ekonometria, ale zasadniczo z samą matematyką nie ma to zbyt wiele wspólnego. skoro tak bardzo lubisz matematykę to zakładając że jesteś z niej dobra może pomyślisz nad bardziej matematycznym kierunkiem?