Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Macoswsobie

ANKIETA: jaki kierunek preferujeciew seksie?

Polecane posty

Gość Macoswsobie

Oblicza i formy pozycia seksualnego sa rozne. Jak zdefiniowal(a) bys swoja orientacje seksualna? a) zadne b) SM - (sado/maso) c) anal - (seks analny) d) piss - (zloty deszczyk) e) kaviar - (czekolada) f) bondage - (sznury) g) enema - (lewatywa) h) gyn - (med.) i) trans (transseksual) j) deep throat - (glebokie gardlo) k) fetysz - jaki? l) fist - (piesc w pochwie) m) analfist - (piesc w odbycie) n) elektrostymulacja o) zmiana rol (kobieta - mezczyzna) p) Body Modification r) inne - jakie? 1) jestes kobieta czy mezczyzna? 2) jestes w stalym zwiazku?

no ja bym chciał spróbować większości z tego co tutaj jest wymienione :P

Gość ....izabela26........
b, c, j, k, o - kobieta, mężatka

Gość analupoo
czekolada w sensie murzyn czy do jedzenia czekolada czy coś jeszcze o czym nie chce wiedzieć? :O

Gość chyba zboczonaa
pisssss!!!! ale wiem,że mój facet by mnie uznał za zboczoną, a ja marzę o tym.. żeby na mnie nasiusiał..

b) SM - (sado/maso) c) anal - (seks analny) d) piss - (zloty deszczyk) f) bondage - (sznury) g) enema - (lewatywa) h) gyn - (med.) j) deep throat - (glebokie gardlo) l) fist - (piesc w pochwie) m) analfist - (piesc w odbycie) n) elektrostymulacja o) zmiana rol (kobieta - mezczyzna) I pewnie inne też, ale nie chce mi się zastanawiać co. Kobieta, mężatka.

Gość zyrafka z pustyni gobi
b f h i k (abdl, medical, chican, groping, fb massage, gay, gymnast, vinyl/latex, asian, strap-on, wrestling, teacher, femdom i wiele wiele innych...) n o 1 kobieta 2 nie

Gość zyrafka z pustyni gobi
+ c

Gość pikom3@o2.pl
a ja chetnie bym poznal kobiete ktorą podnieca piss

Sranie to naturalna funkcja organizmu. Po fistingu odbyt jest otwarty przez pewien czas i nie może się zamknąć. Jeśli faktycznie to praktykowałaś, powinnaś o tym wiedzieć.

Ale z czasem się zamyka, w przeciągu kilku godzin. Mój odbyt nie różni się niczym od odbytów, które dłoni nigdy nie zaznały. 🖐️ A to, że sranie jest naturalną funkcją organizmu nie oznacza, że nie można sobie przez to zwieracza uszkodzić. Rozciąganie zwieracza jest dobre dla zdrowia. 🖐️

Gość Zielonogórzanka
z wyzej wymienionych c i j - w tym ostatnim perfekcja ;) kobieta, w zwiazku

W ciagu kilku godzin i przez te kilka godzin łazisz z dziurą w dupie na wielkość pięści. :P OK, skoro to lubisz... ale nie wciskaj kitu, że odbyt osoby wkładającej tam sobie duze przedmioty, jest tak samo zwarty ja dziewicy analnej.:D Rozciąganie zwieracza nie jest ani zdrowe, ani bezpieczne(chyba właśnie to kręci tych co to robią). Naturalną funkcją odbytu jest 'wyrzucanie', nie wkładanie. Oczywiście umiejętnie przeprowadzony i nie za częsty seks analny nie powinien szczególnych szkód wyrządzić ale my tutaj mówimy o dużych przedmiotach!

A skąd Wy to wiecie skoro nie praktykujecie? 😴🖐️ Umiejętny fisting, raz na jakiś czas, nie powoduje żadnych szkód. To, że się odbyt nie zamyka od razu nie oznacza, że ma się dziurę w dupie. :o I nie chodziłam tylko leżałam wtulona. 😴 🖐️