Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Macoswsobie

ANKIETA: jaki kierunek preferujeciew seksie?

Polecane posty

Są też ludzie, którzy wkładają nogę pod pociąg, bo kręci ich kalectwo- nie zaliczam się do nich. :) Choćby nie wiem jak bardzo zapewniali mnie o frajdzie z łażenia o kulach, swojej nogi pod pociąg nie włożę.:)

Ja Ci nie każę wkładać sobie dłoni w dupę, ale nie pisz bzdur, które Ci się wydają, bo nie masz racji. To, że Ci się wydaje, że mój zwieracz jest luźny to nie znaczy, że tak właśnie jest. 🖐️ Kończę tę bezsensowną dyskusję.

Acha. Cieszę się, że nie jestem wyobcowana. Swoją drogą, ładniusi nick, Motylu. :) Niczego w dupie nie preferuję, ale lubię w nią włazić. :classic_cool: :D

Wiem, o co Ci chodzi, Wadżajno, ja też tego nie popieram... Ale przecie trza iść przez życie pod presją społeczeństwa, co? :O

Wolę być zapóźniona i siermiężna do granic możliwości, niż łazić z dziurą w dupie na wielkość pięści. :P

dziś przeczytałam, że perwersja ocenia ludzi na podstawie stopnia poprawności ich wypowiedzi. Otóż ja oceniam ludzi na podstawie tego, co pozwalają sobie wsadzać w du.pę. I co więcej - uważam to za znacznie lepszy miernik niż analizy językowe.

Seks jest dobry dopóki wszelkie jego konsekwencję kończą sie wraz z nim, nie przenosząc się na sytuacje pozaseksualne. Pozdrawiam i spadam bo się raptem łosiemnasta zrobiła.;)