Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfasdgsdagfas

jak tylko dowiaduje się że dziewczyna była za granicą to tracę zainteresowanie

Polecane posty

Gość dfasdgsdagfas

jak wyjechała do Włoch, Grecji, Francji, Hiszpanii to już praktycznie jestem pewien co ona tam robiła natomiast w przypadku wysp jest jakaś nadzieja tyle, że tam też są włosi, pakistańczycy, murzyni,... nie jest to fajne :o co się z tymi dziewczynami dalej dzieje? czy one sobie potem znajdują mężów w Polsce? ja sobie nie wyobrażam bycia "stabilizacją" po jakiś romansach z ww nacjami.

Dobre :D Jak laska ma być kurwą to będzie nią nawet w swoim kraju, a jak jest porządna to jeździła na wakacje w celu odpoczynku a nie puszczania się - jakie ma znaczenie gdzie była :D

Gość jesteś chłopcze strasznie
prymitywny :-O żal mi ciebie :-( ja byłam na wyspach 1,5 roku a jestem dziewicą . A Ty jesteś durny jak but

Gość przeciez napisal
je jeśli z wysp to jest nadzieja:D ufff całe szczęście że mieszkam na wyspach...

Gość I ja ja gut
Ja bylam w/w panstwach i nawet bylam w RPA i nadal jestem dziwica :) A ty Autorze to masz poglady jak sprzed I wojny swiatowej :D

Gość ale oczyeiste jest
ze wieksze prawdopodobienstwo puszczalstwa u dziewczyn jest za granica

Gość lalalhaha
A ty chlopczyku to sie dobrze czujesz? Mam nadzieje, ze to byl tylko glupi zart, i nie myslisz tak naprawde, bo jezeli tak myslisz to jestes zwyklym debilem. Ja nie moge jak Ci niektorzy faceci sa ograniczeni.

Gość I ja ja gut
To meskie ograniczenie, polega na tym, ze facet mysli chujem :) a wiadomo, ze chuj jest ograniczony :D

Gość mala myszka miki
Ja byłam prawie rok we Włoszech-ciężko mi było z dala od mojego faceta ale nie zdradziłam go. Z resztą nawet nie miałabym siły na to bo ciągle tylko praca, praca, treningi i zawody. Widać masz bardzo płytkie myślenie...żal mi ciebie

Gość hgkjhgjkh
problem w tym, że większość dziewczyn nie podchodzi do tego jako do puszczania się. wiele wierzy że to prawdziwa miłość, że Marco czy Ignacio rzeczywiście je kochają i chcieliby się ożenić. część sobie po prostu wmawia, że teraz takie romanse są normą i przyszły facet nie ma prawa mieć o nie pretensji.

Gość mala myszka miki
No akurat jak słyszę włoch i małżeństwo to się śmieję!:D Większość z nich włoszki ciągną na siłę przed ołtarz-taka ich mentalność że nie chcą się żenić a wolą na kocią łapę.Poznałam trochę włochów to wiem:P Za to włoszki nie lepsze-ich mentalnością jest to że potrafią faceta z dnia na dzień zostawić bez słowa.Facet wraca z roboty a tu ani baby ani jej rzeczy. Byłam nawet świadkiem kobita szefa w taki sposób go zostawiła i koleżanki włoszki zgodnie stwierdziły że to normalne u nich w kraju

mieszkalem w londynie 4 lata i polki z wysp napewno bym nie chcial na dluzszy zwiazek ale na impreze odpowiednie

Gość polka z zagranicy jest juz
dobrze wybełtana we wszystkie dziury w najlepszym razie mozna od niej złapać kenijska odmiane grzybicy

Gość from home
Nie, no jakie rasistowskie spojrzenie na XXI wiek :-O Nie dziwie sie, ze polacy maja najgorsza reputacje u obcokrajowcow :(. A wracajac do tematu, to tylko glupia Polka bedac za granica wiaze sie z Polakiem :-O Majac rozne nacje obok, wybrac rodaka :-O zal!!!!!!!!!

Gość Kotek 72
Szkoda , ze Polki nie są takie fajne jak kiedyś , tak je oglądam i stwierdzam , ze kurestwo z nich wylazi , no chyba ze jest się pasztetem

Gość Kotek 72
Przypomnialem sobie , poznałem piłkę na imprezie i muwi mi , ze w Hiszpania była , a ja drazu zacząłem sobie wyobrazac , co ona tam robiła , jakoś mi ochota przeszła na ruchanie , znam pare fajnych koleżanek , milych inteligentnych i nie wyobrażam sobie , ze one mogłyby asfaltowi obciagac , chizess

Byłem Hiszpanii jakiś kilka lat i przez ten okres poznałem wiele dziewczyn i wszystkie miały za sobą związek z arabami z arabami a na dodatek się tym chwaliły.

Gość junaforte
coś w tym jest to dlaczego się media rozpisują , że Polki są ładne , lekkie i przyjemne i z latynosami mieszkają na ich koszt ?

Gość Kotek 722
W zasadzie czarnuchy tez coś z życia musza mieć , ne są bogaci , ale co dobie poruchaja gratis białe panienki to ich , podobno w Polsce każdy czarnuch jest w stanie w ciagu roku nawet setkę lasek wyruchac , i to bez większego problemu

Gość junaforte
właściwie to nic nie mam do czarnych ale gdy się dowiaduję, że Dorotę albo Malgośkę dorwał jakiś czarny i z nim mieszkała jakiś czas i wróciła do Polski i szuka męża to mam pewien niesmak :(

Gość ja bym sie brzydził
ruchac po murzynie

Gość junaforte
jasne, być kolejnym po czarnym to niech sobie wibrator kupi albo głupszego od siebie poszuka

Gość junaforte
a poza tym , połowa z nich po powrocie do Polski nie jest normalna , widziały już różne cuda na patyku , z powodu biedy wiele razy pozwalały się zaliczać i piły wodę z kałuży , więc należy przejść obojętnie

Gość albo podrzucaja swoje
bękarty rodzicom i wyjeżdżaja znów zgrywajac dziewice

Gość sfsdfsda
Tak, tu na kafeterii można się dowiedzieć, że Polka umieszczona w arabskiej dzielnicy ani razu nie da duupy... :o cuda panie cuda

Gość llkkkkkkkkkkkj
Po Francuzie to juz zadna nie bedzie chciala Polaka wiec sie nie osmieszaj! Poza tym nie pochlebiaj sobie, porownujesz europejczykow do czarnych i arabow, a polak to jakas niby wyzsza rasa kurwa od francuza albo wlocha? nic dziwnego, ze Polacy uwazani sa za debili i jak ktos o tym wspomni to zgodze sie z nim w calej rozciaglosci, bo nie utozsamiam sie juz z tym narodem.

Gość J00reek
Polki to jednak są pierdolniete , ruchaja się z Polakami ciotam w gajerkach z bior , po jakiś jebanych fakultetach , co maja wiecznie problemy moralne czy ruchac się z fa ceremonii czy kobieta , potem narzekają , ze sEx chujowy, a zagranica popuszczaja szpary pierwszemu brudnemu arabwi z wielkm kutachem ,co to za poruwnanie , ruchaj się z polakamivale meszczyznami a nie z pedalami głupia pizdo