Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilovka

Miałam dziś nie pić, a pję

Polecane posty

Gość Hahahahahabuahahahahamva
Hahahahahaahaha btw - jestem laską matolico. Więc bardzoooo się pomyliłaś z tym samojebcą. I chuj mnie obchodzi czy w to wierzysz. No idź , idź do synka bo na alfonsa wyrośnie :P Nara stara!

twoja siedziała , tak jak moja babcia w tamtych czasach nie było netu . matki jesli miały oparcie w mężach . chowały swoje dzieci . jesli nie miały , dawały sobie rade , pracując same .

Gość jap........
Rucham wszystko co się rusza - kwiaty, drzewa, koty, psy i przydrożne znaki drogowe.

Hahahahahaahaha btw - jestem laską matolico. Więc bardzoooo się pomyliłaś z tym samoj**cą. I ch*j mnie obchodzi czy w to wierzysz. No idź , idź do synka bo na alfonsa wyrośnie Nara stara! jep ja się nie grzmocę z każdym w przeciwieństwie do ciebie :P nie złap HIV-a po drodze

hhha jep. i po co ci to było . wywaliłas?eś coś z siebie co cie męczyło . mi nie sprawiłes/ aś przykrości , ale jesli Tobie pomogło , to ok.

Gość jap........
sie nie 'grzmoć' pewnie nikt ciebie nie chce

Tak, tak trwaj dalej w przekonaniu, że jestem pasztetem :P Jeśli ci to pomoże i sobie ulżysz to spox. Żal mi takich tumanów jak ty ot co! :P Nie dość, że w spodniach 5 cm na krzyż to mózgu też brak. Nara stare pierdoły ! jap nie zerwij sobie skóry przy ręcznym :p

Gość jap........
bo jeszcze raz napiszę co za kurwa wredna baba przepraszam

Hahahahahabuahahahahamva Hahahahahabuahahahahamva Tak, tak trwaj dalej w przekonaniu, że jestem pasztetem Jeśli ci to pomoże i sobie ulżysz to spox. Żal mi takich tumanów jak ty ot co! Nie dość, że w spodniach 5 cm na krzyż to mózgu też brak. Nara stare pierdoły ! jap nie zerwij sobie skóry przy ręcznym Pie**olony ch*ju

Gość jap........
jankesa narazie chyba już sie wykrzyczała co mam nadzieję że jutro\dzisiaj się spiszemy

jak ktos jeszce chetny na zgniojenie , to dam rade jeb original , chcesz pisac to jak najbardziej . mozna .

kjójiciek ... ja juz sie przezuciłam dzisiaj tylko na Music, sorki . papatki ./

Gość ilovka
:) To ja założyłam wczoraj ten wątek:classic_cool: Skończyło sie na 3piwach... Ale co tam:dziś nie piję. Dziś idę do pracy, a wieczorem robię dzień piękności: maseczki, farbowanie, sex, pilingi, masaże:) Jeżeli któraś z wczorajszych koleżanek ma podobne plany- zapraszam🌻 Będę około 20. 🖐️

Gość Kataruna
Założycielko topiku, fajnie że się odezwałaś:) Jak tam dzien piękności mija? Ja dziś byłam na imieninach u rodzinki i grzmotłam 2 lampeczki wina. Teraz mnie kusi, żeby zrobić drina, bo mam wódkę w lodówce i zimną pepsi..Ale nie chcę rano być słaba znowu,. A jak u Was z piciem/niepiciem dzisiaj?

Gość ilovka
A ja dzisiaj wbrew planom cały dzień byłam w rozjazdach. dzień piękności poszedł sie jebać, natomiast dwa pia wypiję bez wyrzutów sumienia, bo po takim dniu...:) Jutro mam jeszcze wolne, śpie ile wlezie. Ale dojrzewam powoli do tego, że z piwem muszę sie rozstać. Czuję jak prowadzi mnie na jakieś manowce. Zaczyna mną rządzić:( Wieczorem każdy pretekst jest dobry:o Dobra, otwieram, bo się zagrzeje:p

Gość vodka cytrynowa
nie pilam, ale ilez bylo takich dni (ba cale studia) a teraz ciagi czasem....pozdrawiam

Gość aceras
nie piję bo biorę asamax i mam wzj

Gość ilovka
Acrax rozwiń temat:)

Gość ilovka
Aceras, sorry

Gość ooppppa
a ja już awet nie moge pic sie uchlałamm

Gość Marzenia się spełniają_*
cześć :) odświeżam myślę, że temat idealnie do mnie pasuje, nawet ta literówka ;)