Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milosz z Maszewa

Jeszcze nie poszedłem spać bo kafeterianie potrzebują doradzania.

Polecane posty

Gość a mi doradź mi
mam sobie teraz palnąć w łep czy poczekać do końca roku?

Gość eess 2
a super porada wyszła .....

Nie jestem w prawdzie konputerowcem ale laktopa w domu mam jeśli ktoś prosi o poradę do radzę w tym przypadku nie była to porada jak żyć albo jak prubować zaistnieć na necie. Pewna pani pytała o konpa bo jej zaczą szwankować więc napisalem może nie zawsze zmoich rad kożystacie ale jeśli chodzi o komputery to coś tam wiem.

Gość eess 2
a naprawde jestes z maszewa ?

Gość a mi doradź mi
dlaczego mnie olewasz? to poważne pytanie było :O

Główne przyczyny że konp może żle dzialąć. 1 Zabrudzona klawiatura np okryszkami chleba 2 W gniazdku prądowym może być nie wystarczająca ilość prondu albo coś innego. 3 jakaś blaszka w myszce może być zardzewiała i nie styka odpowiednio tak jak trzeba 4 Konp może być już stary i nie daje rady przetwarzać danych przez kodeki 5 Internet ma za mało omów. 6 za dużo informacji z globalnej sieci itd Większość uważ że powodem może być jakiś wirus ale jeśli ma się anty wirusa to to jest niemożliwe.

Gość vhjgjh
Udajesz przyglupa i myslisz ze zablysniesz ?

Gość eess 2
chyba lewy prond jest pewnikiem ...

Nikogo nie udaję a jeśli mi ubliżasz to nie licz że cię polubię, większość ludzi wie kim jestem i wie że nikogo nie zamieżam udawać bo w życiu trzeba być sobą i ikogo n ie udawaćbo jak się nie jest sobątylo się jest nie naturalnym to to jest nie szczere dla innych trzeba być tylko sąbą i tak radzę tobie...

Gość n vhvlovyoyui
ja pierdolę. W zacznij kurwa czytać jakieś ksiązki bo juz mam dosyć tej twojej dysleksji. normalnie bład na błedzie. ANALFABETA. ostatnia ksiazka jaka miałeś w rece to chyb a w pustyni i w puszczy głabie!

Gość vhjgjh
No to skoro nie udajesz to jeszcze gorzej i ja radze Tobie idz przyglupie na korki , chyba ze jestes niedojebany to jestes usprawiedliwiony...

O sorki często czytam różne czasopisma poruszające życiowe tematy. jestem nabieżąco oglądam programy więc mnie nie wyśmiewaj na forum b o mnie nie znasz i tylko ubliżać potrafisz. Amoże zazdrościsz mi co?

Gość vhjgjh
Masz racje Ty byc leprzem kafeterianinem :D

I co zatkało cię , na drugi raz nie ubliżaj a obędzie się bez takich scen i ekscesów na forum. Mnie ludzie szanują i jak ktoś mnie atakuje to inni mnie odrazu bronią bo to wpożo ludzie.

Gość vhjgjh
Milosz prof. Miodek chce z Toba skonsultowac nowy slownik , daj sie namowic , grono Twych fanow sie powiekszy