Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AaanioOłek

Facet...ten jedyny. Problem!!!

Polecane posty

Gość AaanioOłek

Więc tak: jest facet którego znam już cztery lata. Od początku kiedy się poznaliśmy czuliśmy do siebie pociąg fizyczny choć nie doszło (nie od razu) między nami do niczego. Były to zdjęcia, smsy, rozmowy telefoniczne. Z czasem postanowiliśmy, że chcemy się lepiej poznać. Poznałam go, zakochałam się i wtedy pojawiła się ONA! Sprzątneła mi go z przed nosa. Mówiłam mu że kocham go, że nie potrafie tak żyć i patrzeć na to, że jakaś obca kobieta jesteś przy nim zamiast mnie. Po 2 latach oznajmił, że rownież mnie kocha i czuje, że to nie ona jest tą jedyną. Zaprosiłam go do domu żeby porozmawiać. Powiedział, że zostawiła go i że to ja jestem najważniejsza. Spędziliśmy ze sobą miłą noc. Nigdy wcześniej nie czułam czegoś tak wspaniałego jak z nim. Wtedy wiedziałam, że naprawde go kocham. Nie widzieliśmy się po tym tydzień..nie mogłam spać, jeść...cały czas myśle o nim. Po tygodniu oznajmił, że ONA wszystkiego się dowiedziała i że musimy to ukrywać bo nie chce jej zranić.. Znowu umówiliśmy się na wieczór, czekałam na niego a on tylko wyłączył telefon nie mówiąc mi nic...Powiedzcie co ja mam z tym wszystkim zrobić..? Jestem zakochana naprawde, on podobno we mnie też lecz cały czas jest z nią. Mówi, że nie potrafi jej tak zostawić i zranić.

Gość koster
Prawdopodobnie probuje sobie pouzywac na dwa fronty. Niezle Ci musial zawrocic w glowie skoro tego nie widzisz.

Gość w3e4rghjkawsedrftgyhu
ha ha ha jedyne co facet musi powiedziec abbce to to ze ja " KOCHA" i ma one przespanie na noc - ten skurwysyn ciebie oszukal bo chcial seksu to wszytsko ale tak na marginesie to ci powienm ze on i tej innej tez nie kocha bo by sie tak nie zachowywal to zsykly predator z twardziutkim penisem http://www.youtube.com/watch?v=plPNOXGxV6s

Gość Jaro Dudacz
A ta druga to ja, raz dziewczynka raz chłopaczek.

po pierwsze przeanalizuj sobie wszystko ...to co napisałaś facet cię okłamał.... ma kobietę.... uważasz że jeżeli naprawdę byłby tak zakochany... to postąpiłby tak??

Gość AanioOłek
Skoro tak zrobił to pewnie nie.....Tylko, że ja nie potrafie o nim zapomnieć...Dlatego nie wiem co mam zrobić. Jak dać sobie z nim spokój...

Gość pomarańczowa wazelina
chyba cały problem polega na tym, że on jest zakochany w tamtej niechcący zostałaś czasoumilaczem, niechcianą zemstą