Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie iwem co robic 11

Co zrobić? To straszne!

Polecane posty

Kiedys farbowalam wlosy na blond, jednak ostatnio chcialam wrocic do naturalnego, i zafarbowalam to na brąz, bylo ok, ale z kazdym myciem coraz bardziej z powrotem przeswituje blond (to byl platynowy). Farbowałam farbą na stałe wiec nie powinno sie zmywac/ Co zrobic?

Gość Mamba-nie-czarna
Odwiedzic DOBREGO fryzjera!

Prosze o powazne rady, to jest problem bo jakos musze wychodzic z domu a nie wyglada to dobrze.

Mam dobrą fryzjerke ktora mi farbowala ten blond ale brala duzo kasy za to i teraz chcialam sama to zrobic i zafarbowalam sama w domu. Nie uwazacie ze teraz bedzie glupio do tej fryzjerki isc?

Gość kilkaliterdlapseudo
mamba ma racje idź do dobrego fryzjera, zrobi ci dekoloryzacje i nałoży noeą farbę. sama nie szalej bo sobie zniszczysz włosy. ja też tak miałam, potem kilek razy sciełam i teraz wogóle nie farbuje

No ja tez nie chce juz farbowac, tylko chcialam je zblizyc do naturalnego zeby odrosty nie byly az tak widoczne w okresie przejsciowym. Wlosy i tak juz sa troche znsizczone i boje sie troche dekoloryzacji :(

Gość kilkaliterdlapseudo
to zetnij na krutko - ja tak zrobiłam jak przechodziłam z czarnego na bląd. ech... troche te moje włosy przeżyły. i nie wstydź się iść do tej fryzjerki, jak jest dobra to ci najlepiej doradzi co zrobić.

Gość Nie iwem co robić 11
ktos tu myli pojęcia mi chodzi o włosy łonowe !!!