Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZACIEKAWIONA MAMA

CZY TO CIAZA?

Polecane posty

Gość ZACIEKAWIONA MAMA

WITAJCIE :) MOZE NAJPIERW NASWIETLE TROCHE SPRAWE. 16 GRUDNIA OSTATNI RAZ WZIELAM TABLETKI,OD CZERWCA TEGO ROKU CHCEMY RAZEM Z MEZEM STARAC SIE O DRUGIE DZIECKO. W STYCZNIU DOSTALAM OKRES 20 I DO TEJ PORY NIC:) MOGLISMY WPASC PATRZAC ZE UPRAWIALISMY SEKS PRZERYWANY,WIEC ZROBILAM TEST WYSZEDL NEGATYWNIE. ALE DALEJ NIE DOSTAJE OKRESU,MYSLICIE ZE TEST MOGL SIE POMYSLIC? DODM ZE CHODZE REGULARNIE DO GINEKOLOGA I JESTEM ZDROWA. CO O TYMSADZICIE?

Gość ZACIEKAWIONA MAMA
UP

Gość .?????????????????????????????
nikt wróżką nie jest. i cie nie powie. ile jeszcze powstanie tych tematów typu "czy jestem w ciąży,pomocy?, czy to ciąża??? ". paranoja zbiorowa normalnie

Gość ZACIEKAWIONA MAMA
NIKT NIC NIE POWIE???

Gość sdfdsfsdf
po pierwsze - nie pisz caps lock-iem bo sie zle czyta;/;/

Gość jesteś chyba dorosłą dziewczyn
ką i wiesz, że skoro brałaś długo tabletki anty, to twoje hormony muszą wrócić do poprzedniego stanu. Pierwszy okres po tabletkach dostałaś jeszcze z rozpędu taki jak po odstawieniu, a teraz czekaj aż twoje jajniki będą pracować jak należy. Test ci pokazał, że w ciąży nie jesteś. Idź do gina i poproś o badanie hormonów

Gość SAMANTA21
czy test może się jednak mylic?

Gość test może się mylić, ale chyba
nie aż tak... Tzn. od 20 stycznia minęło już dużo czasu i gdyby to był normalny cykl to już test pokazałby ciążę. Nawet, gdyby owulacja była znaaaacznie przesunięta to też... Jeśli tylko nie było przypadku, ze owulacja była na dniach i doszło do zapłodnienia, ale ciąża była zbyt wczesna, zeby test ją wykazał, to raczej nie jesteś w ciąży.

Gość SAMANTA21
cykle mam zazwyczaj 37 dniowe,okres miałam 25 stycznia, test robiłam 3 marca,mógł jeszcze nie wykazac ciąży?

Gość SAMANTA21
???