Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem brzydka

Czy uwazacie ze jezeli ktos jest brzydki jego zycie jest bez sensu?

Polecane posty

Gość jestem brzydka

Mam dysmorfofobie to lek przed brzydota,wydaje mi sie ze jestem brzydka to odbiera mi radosc zycia i mysle ze jezeli jesatem brzydka moje zycie jest bez sensu.

Gość Życie to dar
Jest sensem samym w sobie.Ciesz się,że żyjesz,niektórzy chcieliby a nie mogą...

Gość gfdvfdygfgmh
up

Gość adriano...
jak nieurodziwa umie dogodzic dobrze zrobic to czemu nie? :) jeszcze jak jest sympatyczna dziewczyna :) pozdrawiam 🌻

Gość Krtktk
Tez mam dysmorfofobie, idz do psych to da ci tabletki, bedzie latwiej odciagnac uwage od wygladu

Gość jestem brzydka
Probowalam roznych tabletek nie pomagaja,tylko Bog moze mi pomoc...

Ja też brzydka, ale nie przyszło mi do głowy leczyć tego nieustannego poczucia swojej brzydoty:) A poza tym uważam, że życie ma sens- każde. Tylko, że będac niezbyt urodziwym trudniej jest w relacjach damsko- męskich lub ich zupełnie brak.

Gość uszmyram tu i tam
mi tez sie wydaje, ze jestem brzydka choc niejedna osoba mi mowi, ze jestem atrakcyjna. Nie wiem dlaczego sobie ubzdurałam to iz ze mnie pasztet. Na kazdy komplement odpowiadam iscie końskim parsknieciem bo rpzeciez kazdy facet powie cos milego byleby do lozka zaciagnac nawet najgorszego paszteta czyz nie jest tak panowie?

Gość elooooooooooooooooooooo
pozdrowienia

Gość te brzydka jestem
mam przystojnego męża, dzieci. Czasem słyszę, że jestem atrakcyjna, ale i tak nie wierzę. Mam lustro. Kiedyś jakiś pijaczyna powiedział, że tak brzydkiej baby on w życiu nie widział i pamiętam to do dziś, komplementy nie bardzo..

Gość eeeeee??
brzydcy maja gorzej...ale ich zycie na pewno z tego powodu nie powinno byc bez sensu!!!!!1

brzydota po pojecie wzgledne a niedowatrosciowanie to tez cos innego...nie to ladne co ladne ale co sie komu podoba...

no własnie, brzydota to pojęcie bardzo względne, ja nieraz słyszałam, że jestem brzydka, a nieraz słyszałam, że ładna, wszystko zależy od indywidualnych upodobań. ;)

Gość brzydkaodzawsze
Ja całe życie słyszę, że jestem brzydka, więc pewnie to prawda. W każdym razie ja w to uwierzyłam.

wiesz jednym podobają się takie z okrągłymi rysami twarzy innym z ostrymi. jedni lubią wręcz szkieleciki a inni takie z nadwagą ;)

zacznij doceniac siebie i swoje zalety a inni tez cie docenia...usmiech i wiara w siebie a pobijesz na glowe super pseudo laseczki zadufane w siebie...

Gość nhgvhgccg
pozdrowienia