Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss_marimekko

HELP!!!! nietrafiony prezent który powinnam założyć...a się zwyczajnie wstydzę

Polecane posty

Gość miss_marimekko

Pomocy, help, hilfe !!!! Dostałam od ukochanego kolczyki, które jak mniemam wybrała jego siostra :-(((((( Pomijając,że białe pióra w złotej oprawie to styl absolutnie nie mój.... jestem raczej drobna a moja szyja jest zwyczajnie za krótka do tego cudu sztuki biżuteryjnej :-( Chłopak dyskretnie spytał, czy na wesele ze 2 tygodnie je założę !!!!!!!!!!!!!!! pomocy Jakiej sugestie jak to oswoić??? o rozmiarze tragedii przekonacie się otwierając linka...zwróćcie szczególna uwagę na proporcje mojej dłoni i kolczyków :-((((((((((( http://www.wrzucaj.com/307034

Gość ytfiuygiutfyutfjhvuyf7t
wstydze sie..cos czuje w twoim przypadku to nie kwestia kolczykow tylko tego ze nie wydobylas z siebie nigdy kobiecosci

Gość baskabas
ja mam cala sterte takich 'cudow' od ukochanego, ktore trafily na dno szafy i nigdy nie zostaly uzyte. na wesele nie zakladaj, bedziesz musiala co prawda troche naklamac, zeby nie zrobic nikomu przykrosci, ale trudno. powiedz, ze nie pasuja ci do sukienki, czy cos takiego. albo, ze sa sliczne, ale stop metalu, z jakiego zostaly wykonane wywoluje u ciebie alergie i strasznie ci ropieja uszy jak je chwile ponosisz.

Gość Paarcja
Okropnosc. Jezeli to kobiecosc to niech we Mnie siedzi :) Moj facer wybiera kolczyki sam i zawsze mi sie podobaja ale moja siostra ma gust zloto perly i piora:/ nakladam jak sama do niej wpadam tylko. Ja bym tego samego dnia "upuscila i zaczepila i niestety sie popsuly"

Gość lalamidok
litosci, nie przesadzaj, nie sa znowu takie beznadziejne... zadbaj o dlonie bo az wstyd takie pokazywac:O cos mi sie wydaje ze z ciebie taki babochłop co lata w dresach i adidasach, nie maluje paznokci i nie uzywa perfum:O a feee:O

Szczerze mowiac jak zobaczylam tytuł topiku to pomyslalam,ze facet ci kupił jakas super frywolna bielizne i masz problem a ty wyskakujesz z kolczykami:O' grunt to miec problemy z w zyciu:O ps.moze facet chce z ciebie kobiete zrobic bo faktycznie sadzac po dloniach i paznokciach to chyba bardziej faceta przypominasz:O

Gość miss_marimekko
z ta alergia to dobry pomysł :-)_ genialny wręcz Co do dłoni to lepsze nie będą, bo po 8 godzinach 5 razy w tygodniu w rękawiczkach lateksowych- cudu nie będzie, sorry batory Osobiście za babochłopa się nie uważam...ale jeśli ktoś lubi tipsy/ wielkie kolczyki ze sztucznego złota, solarkę itp.... jego wybór

Gość Uampireczka
E tam, ja wolę być babochłopem niż tipsiarą - na mnie mimo braku sukienek, makijażu, perfum (dezodorant i mydło starczy) panowie leca od zawsze :)Nie wiem czemu wy macie obsesję aby być kobiecymi - wartościowi faceci idą na charakter nie na wygląd. A jak już was facet kocha to w worku po kartoflach wyglądacie seksowniej dla niego niż modelka :)

fiu, fiu...no nie wiedzialam ze zadbane dlonie z delikatnym frenchem nazywa sie teraz tipsami:Ono coz wole chyba byc w takim razie taka tipsiara niz zaniedbana lasia z poogryzanymi pazurami:O

Gość do Uampireczka
napisz jeszcze ze masz bobra miedzy nogami i chodujesz wlosy na nogach:D a za 5 lat napszesz ze koles cie zostawil dla wymuskanej pachnacej dziewczyny z zadbanym ciałem :D krzyz na droge pokemonie:D

Gość miss_marimekko
....wracaj ac do tematu, bardziej niż batalia o perfumy, paznokcie itp chodziło mi o stylizacje tych długich kolczyków perfumy, makijaż itp to kwestia indywidualna i tak długo jak nie razi zmysłu powonienia i oczu 'do as you want'

Gość moniiiiiiiiii
o kurwa jasna :D okropne... ewentualnie pasowalyby do sukienki z odkrytymi ramionami/gorset... powiedz ze ci kot wpierdolil, myslal ze to mysz :D

Gość Uampireczka
Mam zadbane pzanokcie i jestem wydepilowana laserowo, nic nie pisałam o tym a ty już "jumped to coclusions" że tak rzeknę, bo nie wiem jaki jest zwrot w języku polskim, dopiero od 4 lat tu mieszkam :) Po prostu mówię jak jest, znajomych panów mam w wieku 26 i starszych - wolę się przyjaźnić z facetami, bo właśnie nie są jak ta obcna tutaj czekoladowamuffinka która nie rozumie do końca, że do porównania zwykle się używa swóch skrajności ;) Chodząc w spodniach zapewniam cię, że na 90% zaprojektowałam coś, co nosisz na sobie na codzień :) Ja nie nałożyłabym rzeczy, która mi się nie podoba zupełnie - tyle że moi znajomi z reguły znają świetnie mój gust (moja siostra uważa że jej jest najlepszy). Złoto jest dosyć tandentne i niestety moim zdaniem pasuje do niewielkiej ilości strojów - białe stroje, kremowe i bez żadnych ozdób.

Gość kaczka dziwaczka0099
A ja nie widze fotki:(

Gość fdeeesdddd
nie oglądałam foty,ale dam ci radę załóż te kolczyki ,wszystko jedno jak wyglądaja ,dla niego możesz się ostatecznie poświęcić na godzinę ,a po godzinie po prostu "zgub" jednego bezpowrotnie

wrzuc fotke jeszcze raz na voila albo fotosik, bo tamego linku nie mozna otworzyc...