Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozchwiana emocjonalnie wariat

MOJE SAMOTNE 27 URODZINY....

Polecane posty

:( :) Samotne z wyboru, więc bez histerii. Podsumowanie roku: zostałam zdradzona, wyrzucono mnie z pracy, obraziła się na mnie najlepsza przyjaciółka, zakochałam się, straciłam dziewictwo (ALLELUJA), przeleciałam się samolotem kilka razy (tu też straciłam dziewictwo), odkryto u mnie chorobę serca, wyleczono u mnie chorobę serca, znalazłam przyjaciela, schudłam 5 kg, wysłałam CV do extra firmy, musiałam się wprowadzić do rodziców spowrotem W sumie niezły rok :D ZDROWIE WASZE!

I zdrowie twoje ! Niech Bóg cię błogosławi, prowadzi i chroni ode złego. Amen.

Dziękuję, dziękuję, dziękuję! :D I Tobie Akwamarynko też... jeszcze lepszego roku!

Dziękuję:) Tak w ogóle to ostatnio też jestem b rozchwiana emocjonalnie, bo dużo niefajnych rzeczy się wydarzyło.

A co się tam u Ciebie podziało? U mnie trochę niefajnych rzeczy też było, ale ogólnie rok uznaję za udany. Mogły być tylko te niefajne rzeczy :) Ile tobie stuknęło?

Gość Do autorki pytanie mam
A gdzie znalazłaś tego przyjaciela, bo ja szukam i znaleźć nie mogę :/

Mi stuknęło 24:) Hmm...u mnie dużo zmian. Przez ost rok rozstałam się z narzeczonym po 6latach znajomości, urządzaliśmy razem mieszkanie, miał być ślub, a wyszło jak wyszło. Mój ojciec znalazł sobie inną panią i ja byłam we wszystko wplątywana.Jeszcze inne, ale nie chcę o tym pisać.

Poza tym zawiodłam się bardzo na ludziach których uważałam za przyjaciół:( Autorko, czasami już nie mam siły, ale Życzę Nam żeby Nasze urodziny za rok były wspaniałe i żeby dużo miłych rzeczy Nas spotkało przez ten rok:):)