Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pupcia9871

zadanie z angielskiego rozpaczona błagam pomocy!!

Polecane posty

Mam na jutro zadanie z ang. Błagam napiszcie mi!! Jestem w gimnazjum bardzo prosze posługiwać sie najprostrzymi słówkami.. Kot jest najpopularniejszym zwierzęciem domowym na świecie. Przez ludzi ceniony z powodu zdolności do niszczenia szkodników. Koty trzymane w domu osiągają od 15 do 20 lat. Są one bardzo towarzyskie. Plusem jest to że nie trzeba wychodzic z nimi na spacer. Problemem w utrzymaniu kota jest to, że ostrzy sobie pazury o meble. Czasami zostawia sierść na dywanie. Codziennie trzeba opróżniać kuwetę. Myślę, że mimo tych wat warto mieć kota w swoim domu.

Gość dezirers
do nauki a nie tutaj siedziec na kafe

Gość Jakoś tak chyba
A cat is the most popular pet in the world. Valued by human because of the ability to destroy pests. Cats held in home reach the age of 15 to 20 years. They are very sociable. The advantage is that one don't have to walk them out. The problem with keeping a cat is that they're sharpening their nails on the furniture. Sometimes they leave fur on the carpets. Everyday the litter tray must be empted. I think that despite these drawbacks it's worth to have a cat in home.

Gość szakalaka bum bum
The cat is the most popular pet in the world. Valued by the people due to their ability to destroy pests. Cats kept in the house reach from 15 to 20 years . They are very sociable. Plus is that you do not have to go out with them for a walk. The problem in keeping a cat is that cutting the nails on the furniture. Sometimes leaves the hair on the carpet. Every day, you need to empty the litter box. I think that despite the wat we have a cat in your home.

Gość szakalaka bum bum
proszę, mam nadzieję, że w miarę dobrze jest ;)

Gość do wyzej
Szakalaka skopiowal to z google translator.

Gość don8765
Zapraszamy na najlepszy polski portal poświęcony ciekawostkom... Jak to mówi stare polskie przysłowie: "Im mniej wiesz, tym dłużej żyjesz" może i jest trochę w tym prawdy, ale nie do końca. My postaramy Cię przekonać, że warto wiedzieć więcej. Dzięki ciekawostkom zawartym w portalu możesz dowiedzieć się więcej o otaczającym Cię świecie, dzięki nim możesz zabłysnąć w towarzystwie, itd... - jaka dawka jadu kiełbasianego zabije człowieka? - jak długi jest mur chiński? - jak wysoka jest Wieża Eiffela? - ile szkód dla środowiska może wyrządzić jedna zużyta bateria? - jaki jest największy samochód? Te i masa innych ciekawostek czeka na Ciebie!!! ZAPRASZAMY!!! ZAJRZYJ A NAPEWNO TU WRÓCISZ!!!!!!! www.CzyWieszZe.eu