Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cikitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ważę 44 kg.. jestem załamana ..pomocy !!!

Polecane posty

zachorowałam na zapalenie płuc tydzień w szpitalu ..i wygladam jak wieszak ! co mam jeść żeby przytyć !?????????????? do kogo sie zwrócić o pomoc /?? dodam tylko ,ze nie mam apetytu i jem na SIŁĘ !!! MIAŁ ktos tak ???

Gość jenniidd
wspolczuje

Kiedy idę ulicą i wiatr zawiewa od północy, mnie kołysze na drugą stronę ulicy.

Gość a ile masz wzrostu?
Nie przejmuj się tak, jak antybiotyki przestaną działać to i apetyt szybko wróci. Ile schudłaś? Jeśli genetycznie nie jesteś chuda tak jak ja (42kg) to szybko wrócisz do swojej wagi. Zdrowia życzę

Ale ja nie mogę jeść! Na widok banana mam dwuznaczne myśli, na samą myśl o mięsie mam przed oczami biedne pieski a o ryżu nawet nie wspomnę, bo od razu nasuwa mi się myśl o tych biednych chińskich dzieciach, które go zbierały.

Gość don8765
Zapraszamy na najlepszy polski portal poświęcony ciekawostkom... Jak to mówi stare polskie przysłowie: "Im mniej wiesz, tym dłużej żyjesz" może i jest trochę w tym prawdy, ale nie do końca. My postaramy Cię przekonać, że warto wiedzieć więcej. Dzięki ciekawostkom zawartym w portalu możesz dowiedzieć się więcej o otaczającym Cię świecie, dzięki nim możesz zabłysnąć w towarzystwie, itd... - jaka dawka jadu kiełbasianego zabije człowieka? - jak długi jest mur chiński? - jak wysoka jest Wieża Eiffela? - ile szkód dla środowiska może wyrządzić jedna zużyta bateria? - jaki jest największy samochód? Te i masa innych ciekawostek czeka na Ciebie!!! ZAPRASZAMY!!! ZAJRZYJ A NAPEWNO TU WRÓCISZ!!!!!!! www.CzyWieszZe.eu

Gość kwas foliowy i tran
ja w miesiąc przytyłam po tym 8 kg :O

podszywie dziekuje za" bardzo madre" zrelacjonowanie mojego problemu !!!!!!!!!!!! wracając do tematu zeszłam w dół 5 kg... wyglądam źle ...ubrania wisza na mnie !

Gość a ile masz wzrostu?
5 kg to nie jest katastrofa przecież. Szybko to nadrobisz. Zobaczysz, za parę dni apetyt wróci i będzie ok. A co jeść? Wejdź na forum "diety" i zobacz czego dietowiczki nie jadają :)

boże 8 kg . to by całkiem inaczej wygladało ! ale co ma tran do zgrubnięcia ?? kwas?? pierwsze słyszę ,! a tran w płynie czy tab.?

przy wzroście 1.63 to jest katastrofa !zawsze byłam chuda najpierw ważyłam 50 kg..później 48 ...i 45 ..teraz 44 .. mając 20 lat wygladam na 15 ..

Gość a ile masz wzrostu?
może cię jakoś pocieszę... mam 160 cm, 45 lat, dwójke dzieci i prawie od zawsze ważę te swoje 42. Więc w sumie podobnie do ciebie. Jestem zdrowa, żrę za dwie i mam taką przemianę materii, że nie mogę utyć ani grama. I jakoś z tym żyję. A skoro ważyłaś nieco więcej, to po rekonwalescencji wrócisz do swojej wagi :) Do lata daleko więc jak będziesz z plaży korzystać, to już wrócisz do normy:)

Gość a ile masz wzrostu?
jedyne pocieszenie, że właśnie wyglądam młodziej niż rówieśniczki :) Dla mnie to zaleta a nie powód do zmartwienia:)