Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielony groszek00

Odreagowanie po rozstaniu - faceci

Polecane posty

Gość Art06
Mężczyźni inaczej się zachowują od kobiet... Ja po rozstaniu wcale tego w jakiś podniosły sposób nie przeżyłem i śmiać mi się chce z chłopaków opowiadających głupoty o wielkim love, a potem drastycznym rozstaniu. Jak któremuś chce się przeżyć wielką miłość, to niech idzie na imprezę i poderwie jakąś dupe do zaliczenia i jego dramat porozstaniowy się skończy

Gość słodkilu
Moje owe uzasadnienie jest takie że choć z natury jestem wrażliwy to tęsknię najbardziej za ukochaną która z kolei mnie opuściła i rozpamiętuję jaka to wspaniała była dla mnie a ja dla niej:)

Gość ja po rozstaniu
przepłakałem i wypisałem smsów tyle co przeciętna dziewczyna. Rozstanie nie było ani z mojej ani jej winy. Naprawdę zwyczajnie nie potrafiliśmy się dogadać,za dużo różnic,za dużo odmiennych poglądów,inne plany,marzenia które kolidowały ze sobą . Później przyszedł dzień,że postanowiłem zacząć żyć. Poznawałem na potęgę dziewczyny,umawiałem sie na randki. Choć celowo szukałem dziewczyn które są łatwe to nie dla seksu. Nigdy z żadną tego nie zrobiłem. Zawsze kończyło się na jednej randce. Chciałem na siłę zapomnieć ale żadna nie była nią. Miałem coraz mniej ochoty do życia,aż po prawie roku nie wytrzymałem,pobiegłem do niej i jakoś udało się nam dogadać. Teraz wiemy już,że nie potrafimy bez siebie żyć. Ona wie co robiłem.

Gość maaciieeknnn
Myśle , że czasem takie rozstanie jest ludziom potrzebne , wtedy dopiero dowiadują się ile dla siebie znaczą . Z biegiem czasu zaczynają patrzeć na związek z dystansem , dostrzegają to czego nie widzieli wcześniej Przychodzi taki moment po dwustu randkach i wiesz że dziewczyna z którą byłeś mimo tego że nie mogliście się dogadać jest tą jedną jedyną , bez której nie chce się żyć

Gość ja po rozstaniu
"Myśle , że czasem takie rozstanie jest ludziom potrzebne , wtedy dopiero dowiadują się ile dla siebie znaczą . Z biegiem czasu zaczynają patrzeć na związek z dystansem , dostrzegają to czego nie widzieli wcześniej Przychodzi taki moment po dwustu randkach i wiesz że dziewczyna z którą byłeś mimo tego że nie mogliście się dogadać jest tą jedną jedyną , bez której nie chce się żyć" DOKŁADNIE

Gość maaciieeknnn
Ja teraz tak mam , przechodzę przez taką separacje z kobietą , chociaż zaczynamy ze sobą rozmawiać :) Za 4 miesiące urodzi się nasz synek , mam nadzieje że do tego czasu wszystko się ułoży :) Trzymajcie kciuki

Gość maaciieeknnn
Pisałem do niej kilkanaście minut temu sms o podobnej treści, napisałem że ją kocham i czekam