Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dkksjks

Czy facet kocha żonę jeśli..

Polecane posty

Gość dkksjks

.. ją zdradza, ma znajomości z wieloma kobietami do których w jakiś sposób jest też mocno przywiązany? Nie rozumiem i nie wiem co takiemu chodzi po głowie

Gość trzeźwy pijak
Rozpadnie się to małżenstwo z czasem! To kobieciarz albo seksoholik! Normalny mężczyzna jednej kobiety patrzy jak się zeni! Kawaler jest rozgrzeszony w tym momencie!

Gość ewa,33.
Jak ten facet się kurwi, powinna od razu go rzucić, jeszcze niewinną uczciwą kobietę jakąś zarazą zarazi :O Głupie pytanie wadomo że jak ten chłop się puszcza to jej nie kocha :O

Gość Odgrzewany kotlet
A nie przeszkadza Ci to że on się łajdaczy?

Gość jednak blad
rozumiem ze mowisz o wlasnym mezu?

Gość dkksjks
Nie mówię o swoim mężu! Jeszcze nie jestem w małżeństwie;p A to jest mój przyjaciel od wielu lat. Fakt jest po przejściach i po rozwodzie. Kiedyś naprawdę kochał ale został rozczarowany i taki się stał.. Nie zamierzam się wtrącać w czyjeś małżeństwo ale uważam, że źle robi.. A ogólnie to wobec żony jest kochany, pamięta o niej.. No ale okłamuje.

Gość dkksjks
i jeszcze w ogóle nie odczuwa wyrzutów.. ma taką pracę która pozwala mu na spotkania, ciągnie się to od kilku lat więc nie wiem czy się rozpadnie małżeństwo. Mają córkę, która jest dla niego wszystkim, spędzają dużo czasu razem w trójkę, planują urlop... Jest mu ciężko zaufać i pokochać. A dałby sobie w cholerę spokój z innymi

Gość żuli taksi
niech mu sie odwdzięczy tym samym:D