Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwyczajnaja1

jestesmy niskie?

Polecane posty

Gość zwyczajnaja1

Wiecie co, nigdy nie myslałam, że będę mieć takie "zmartwienie" :) Mam 170 cm wzrostu i zawsze dobrze się z tym czułam. Mój facet pracuje z modelkami i regularnie sugeruje mi, że jestem kurduplem. Wiem, że wygląd to nie wszystko, ale jakoś tak mi przykro. I zaczynam mieć kompleks na tym tle... Jestem niska?

Gość sorry ale twój facet jest
beznadziejny :O

Gość zwyczajnaja1
mówi ze wysokie mają 180 cm i to jest ideał kobiety. przeciętność jet gdzieś ok 175. czuję się niedoceniona :(

Gość czarna ochidea.
kazdy ma inny ideal btw 175 to zadna przecietnosc wsrod kobiet to wysoki wzrost bo sama mam tyle i malo ktora dziewczyna jest wyzsza niz ja a ze twoj facet jest glupi to nie musze wspominac? :)

Gość Jestemtakai
Jak się okazuje, wiele osób ma kompleksy. Oj uwierz mi, uwierz. Jeśli potrzebujesz wsparcia, chcesz wiedzieć, jak pokonać swoje wady, wejdź na http://komplex.phorum.pl/ Forum dopiero się rozwija, ale chcemy pomagać wszystkim, którzy dostaną się pod nasze skrzydła.

Gość zwyczajnaja1
taa...żeby sam był jakimś tam misterem. 183 cm wzrostu - też przeciętnie. wkurza mnie :P

Gość ghytrde
Nie no ale proszę Was...170 to mało? Co Wy?

Gość hkaddejkj
Co to za facet co wprowadza w kompleksy swoja dziewczyne? Ja jestem malutka, mam tylko 160 cm i do tego jestem drobna, juz dawno sie z tym pogodzilam. A moj facet nie mowi mi takich rzeczy jak tobie twoj, a moglby bo przy nim to dopiero ze mnie kurdupel, on ma 186. Trzeba siebie polubic i miec w dupie co mysla inni.

Ja mam 162 cm i nie spotkałam jeszcze faceta, któremu by to przeszkadzało. 170 to idealny wzrost :)

Gość glupi facet i tyle
170 to wzrost idealny dla kobiety ..uwazam, nie jestes za niska..a zakladaja szpilki..mozesz byc wyzsza. Sama mam 179..a chetnie bym sie paru pozbyla :). A gdyby moj facet powiedzial mi ze jestem za wysoka, albo za niska poslalabym go na drzewo. Co to za facet?!

Gość 167
ja mam 167, niby mowilam zawsze że chciałabym byc wyższa, tak przynajmniej 170 (chociaz to tyko 3 cm). Ale uważam, że 170 jest idealne. Możesz sobie pozwolic na wysokie buty i nie wyglądac w nich jak żyrafa...