Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość scha_tynkaaa

dziewczyny macie takie biusty? faceci podobaja sie Wam takie prosze o szczerosc

Polecane posty

Gość mania_Pyta
no tez mam taki maly :(

Gość eh, a ja jestem
jeszcze bardziej płaska, piersi brak :(

Gość taktak takk
mam podobny (60D)

Gość tulipp
No nie bardzo widać jaki to rozmiar na tych zdjęciach. do tego brak stanika, więc są bardziej po bokach. strzelam że to coś koło D, czyli większe niż moje.

Gość ja też noszę 60D
ale wydaje mi się, że mam jeszcze troszkę mniejszy. Od razu dodam, że nigdy mi to nie przeszkadzało - moim partnerom, byłemu mężowi i obecnemu partnerowi tez nie. :-)

Gość tulipp
Swoja drogą, po co pytasz? wiadomo, że jedni wolą duże, a inni małe, inni średnie. Obecnie modne są dość duże, ale to stosunkowo nowy trend i podejrzewam, że za jakiś czas estetyka się zmieni. Musi- zawsze się zmienia. Jeśli martwisz się, że przez małe cycki nie będziesz sie podobać, to pomyśl jeszcze razy kilka. Ważne żeby mężczyzna kochał Cię taką jaka jesteś i za to co masz w głowie a nie w staniku. Jeśli sugeruje sie tylko wielkością cycków.. No coż, może to z nim coś nie tak? Na pewno nie polecam operacji, trzeba szanować swoje ciało, a poza tym bałabym się komplikacji. Pozdrawiam

Gość scha_tynkaaa
dzieki dziewczynki, a powiedzcie mi jak to z tymi rozmiarami mi sie zawsze wydawalo ze najmniejsze to A, pozniej ze AA a treaz ze D to jakies male, balagam wytlumaczcie mi to

Gość scha_tynkaaa
hmmm moze ktoras, bd bardzo wdzieczna

Gość rf43t3
wejdz na lobby biusciastych,balkonetke i poczytaj. W skrocie chodzi o to ze wmowiono nam,ze kazda kobieta nosi staniki miedzy 75 a a 90 D a DD to juz Pamela. Otoz okazuje sie ze nie i ze to nie nasza wina ze staniki sa czesto znienawidzona czescia garderoby - po prostu nie bylo u nas szerokiej gamy biustonoszy, Teraz jest coraz lepiej,sklepy z szeroika rozmiarowka sa juz w kazdym wiekszym miescie. Zeby poznac swoj rozmiar najlepiej wejsc na lobby biusciastych (wpisac w google) i tam jest watek w ktorym dziewczyny dobieraja staniki

Gość maturamaturaaaa
dziekuje Bogu za 86 c......

Gość rf43t3
wlasnie tu mamy przyklad - kolezanka nade mna dziekuje bogu za (jak sie domyslam) 85C. Moge sei zalozyc ze jest to stanik zle dobrany, bo dobrze dobrane 85C jest na osobe puszysta majaca okolo 93cm pod biustem i z malutkim biustem

Gość exsekutor
LADNY ZGRABNY