Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukierekkk

Czy któraś czeka na brak okresu tak jak ja ??

Polecane posty

Gość cukierekkk

Tak jak w temacie. Czy są jakieś dziewczyny którym spóźnia się miesiączka ??

Gość mamusinskatrala
ja czekam, żeby nie przyszła :P Ale jeszcze m,i się nie spóźnia. Dopiero byłyy starania :D Niestety...jak na złość w minucie mnie sieknęło i dopadło przeziębienie :( z Gorączką..mam nadzieje, zę to nie bedzie mialo wplywu na ewentualna ciąze badz jej brak :) jutro ide do lekarza

Gość SAMANTA21
Ja czekam i już trochę spóźnia się,zobaczymy co z tego będzie.

Gość cukierekkk
Hej :) Mi właśnie też się spóźnia 3 dni i najlepsze jest to że zawsze w dzień kiedy ma przyjść okres już od rana wiem , ze on będzie bo jestem poddenerwowana i czuje takie napięcie i niepokój w brzuchu. A teraz od 3 dni codziennie rano to czuje , a okresu brak więc mam jakąś nadzieje :):) mamusinskatrala- moja koleżanka kiedyś miała stan podgorączkowy , katar , kaszel itp i mówiła , że ma stracony miesiąc starań a tu niespodzianka bo się okazało , że jest w ciąży :) także wszystko możliwe:) samanta21-ile ci się spóźnia ?:)

Gość mamusinskatrala
Podnosicie mnie na duchu :D Mam nadzieje ze sie uda... :)

ja czekam :) dzisiaj mam termin, mam nadzieje jednak ze sie nie pojawi :) poki co temperature mam na poziomie 36,9, 12 dni wyzszej :) zawsze mialam 11 no i dzisiaj wedlug tego co mam zapisane w notatniku powinna spasc do 36,3 i @ powinna sie pojawic :) ale jej nie ma :D:D:D i tempka tez nie spadla :D:D

Gość SAMANTA21
Mi się spóźnia 4 dni. Zadnych objawów. Ani bólu brzucha ani bólu piersi. Jutro robie test.

Gość cukierekkk
dziewczyna Portugalczyka- jest nadzieja :) 3mam bardzo mocno kciuki :) już powinnam mieć okres , a tu jego brak. Mam nadzieje , że się nie pojawi . Jak nie będzie to we wtorek tak na dzień kobiet testuje , a ty ??:)

Gość cukierekkk
samanta- no to 4 dni to już sporo . Rano testujesz ?

Gość SAMANTA21
Tak rano,bo niby rano najlepiej.Teraz tylko tak od paru dni więcej sikam(5 razy dziennie),ale nie wiem czy to może byc objaw ciąży.

ja tez chce testowac 8go :) jednak nie wiem czy nie bede juz jutro :) mam troche bardziej czuly test, wszystko zalezy jednak od temperatury mierze ja juz dobre 3 lata, jeszcze nigdy mnie nie oklamala, wiec jak spadnie to nici

Gość cukierekkk
samanta- też właśnie słyszałam , że rano lepiej . Mam nadzieje , że zobaczysz jutro piękne dwie kreseczki :) mam nadzieje , że wszystkie je zobaczymy ;)

Gość cukierekkk
dziewczyna Portugalczyka- to jak do jutra nie spadnie , a nigdy Cię nie zawiodła to znaczy , ze jest wielka szansa :) Dziewczyny , a ile się staracie ?

Gość SAMANTA21
Też mam taką nadzieję i wszystkim życzę fasolki. Staram się od września i na razie nic.Może tym razem.

Gość cukierekkk
może ten miesiąc będzie dla nas szczęśliwy. My staramy się 9 miesięcy.

Gość czarnotka czarna
ja też czekam....:)

Gość SAMANTA21
To już sporo się staracie. Jestem pełna nadziei,że tym razem się uda. Nie chce kolejnego rozczarowania.

Gość cukierekkk
czarnotka czarna- hej :) ile Ci się spóźnia ?:)

ja w tym cyklu zaczynalam przygode z olejkiem z wiesiolka i ziolami Ojca Sroki, olejek bralam do owu czyli do 11dc ( nie mam zbyt dlugich cykli ) ziolka pije do tej pory, slyszalam ze moga one wydluzyc faze lutealna, w zasadzie powiem Wam ze w tym cyklu to u mnie wszystko jest inaczej :) tak jak @ mialam po 3 dni tak w tym trwala az 6, sluz tez lepszej jakosci sie pojawil, bole jajnika w dniach okoloowulacyjnych i dosc mocne chyba w owulacje ( tak mysle ) temperatura zaliczyla u mnie 2 skoki :) 13dc o 2 kreski w gore, 14dc o 3 kreski :) i tak teraz sie utrzymuje :) staram sie juz poltory roku

Gość cukierekkk
No troszkę ale mówię sobie , że zawsze może być jeszcze dłużej więc nie jest tak źle :) Mam nadzieje , ze ten miesiąc będzie dla nas szczęśliwy :) Samanta skoro już tyle dni Ci się spóźnia to jest ogromna nadzieja :)

Gość SAMANTA21
No jest ogromna nadzieja jak nigdy. Mąż już się cieszy,a ja wolę dmuchac na zimne.

Gość cukierekkk
dziewczyna Portugalczyka- to może zioła pomogły , kiedyś o nich czytałam i podobno to pomaga więc nie zdziwię się jak zobaczysz dwie kreseczki :) Wszystkiego trzeba spróbować :) A czujesz coś jak na okres ??

Gość cukierekkk
SAMANTA21- dobrze , ze mąż Cię wspiera. Mój zawsze mówi , ze nie chce się rozczarować i dlatego się nie wkręca , może też to i jakiś sposób bo ja zawsze sobie nadziei narobię , a potem lipa:(

od wczoraj pobolewa mnie podbrzusze, tak w sumie to nic wiecej.. zawsze mialam brzuch jak balon przed okresem a teraz jest plaski, piersi tylko lekko pobolewaja.. sama nie wiem, mysle ze nie bardzo :))

Gość SAMANTA21
Każdy inaczej to przeżywa. Mąż bardzo mnie wspiera i mówi że ma przeczucie że teraz się udało.

Gość cukierekkk
Są dziewczyny które mają objawy i są dziewczyny które nie mają także lepiej się tym nie nakręcać bo każda to przechodzi inaczej :) Myślmy pozytywnie :)

Gość SAMANTA21
Tyle się już naczytałam w internecie o objawach itp i co wypowiedź to inaczej. Czasami to już się w tym gubię.