Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukierekkk

Czy któraś czeka na brak okresu tak jak ja ??

Polecane posty

Gość na tescie a raczej
Hej pisalam tu raz do was trzymam za was kciuki! ja wczoraj zobaczylam dwie kreski :)we wrzesniu stracilam dziecko musielismy odczekac i udalo sie w pierwszym cyklu poprzednio staralismy sie 10 miesiecy.Dziewczyny glowa do gory wszystkim wam sie uda!

Gość a_bo_mam_ochote_!!
Ja mam nadzieje , ze nie dostane :P czekam do 20 :D mam cholernie regularny wiec jesli nie dostane to zrobie tylko tescik i mam nadzieje , ze beda dwie kreseczki !!

Gość a_bo_mam_ochote_!!
Jest tu jakaś babeczka?;)

Gość Asia::::
Pisalam niedawno ze czekam , powinna byc wczoraj, nie zjawiła się Zrobilam test i jestem w ciąży, baaaardzo szczęśliwa

Pisalam niedawno ze czekam , powinna byc wczoraj, nie zjawiła się Zrobilam test i jestem w ciąży, baaaardzo szczęśliwa

Nie czekałam dlugo powinien byc wczoraj - mam zawsze co 26 dni , czułam się ogolnie źle , śpiąca zmęczona więc zrobilam test i są 2 krechy

Gratuluję. ja nie mam przez cały luty i teraz marzec. ogólnie mam nieregularne. mam czasami bule w podbrzuszu piersi nie bola mnie tak jak zawsze przed miesiączką jak zawsze bolały że aż nie mogłam spać na brzuchu

Wlasnie zastanowiło mnie to ze nie mialam przed spodziewaną @ bólu piersi ani 3 dniowego plamienia - a teraz kiedy ona powinna byc - są bóle podbrzusza i dużo białego śluzu , poza tym krzycze na męża , nie radzę sobie z emocjami - wariactwo . Dlugo nie masz @ konsultujesz to u gin ?

Nic się nie bój , my staraliśmy się półtora roku juz się poddaliśmy a tu taka niespodzianka , rób tescik śmiało bo mi to wyglada na ciążę

A to twoja pierwsza ciąża? ;)) Moja to już druga, mam 7 letnią córcię, ja mam 28 lat także najwyższa pora na drugie.

oczywiście jeszcze nie wiadomo czy jestem. bardzo bym sie cieszyła. nie chcę sie rozczarować jedna kreską myślę poczekać do konca miesiąca i pójdę do lekarza

Ja juz mam dzieci , teraz mam 38 lat i ostatnia pora na makuszka - jestem w nowym związku i mąż chce abyśmy mieli swoje , nie myślałaś zeby zrobic betę ? Ja tez bałam się rozczarowania , zwłaszcza że juz późno na macierzyństwo i czas mnie goni - ale się udało po tak długim czasie , Tobie tez się uda , śmiało rób betę to daje pewny wynik

Zrób koniecznie i daj znac jaki wynik , ja Ci życzę aby bylo tak jak pragniesz - oby okazało się ze to dzidzia - bo z tego co piszesz to musi byc to

Witam po dłuższej przerwie. Niestety u mnie nadal niepewność, ponieważ jak pisałam wcześniej @ miałam w styczniu, luty nic i dopiero w marcu 23 dostałam i teraz znów nic cały kwiecień, dziś już 13 maja i nadal nic. Robiłam tydzień temu testy i negatywny.

Hej kobietki dziś mam dziwne uczucie ściągania i kłucia w podbrzuszu, @ nadal nie ma.