Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukierekkk

Czy któraś czeka na brak okresu tak jak ja ??

Polecane posty

Gość SAMANTA21
Ja jeszcze się nie cieszę,bo nie chcę zapeszac. Ale moja intuicja mówi,że tym razem sie udało.

Gość SAMANTA21
Nie ma co szybko testowac,zrobiłam test i dalej nic nie wiem na 100%

Gość Kuśkuska23
ja jedę dziś po test, tzn rano się zarzekałam że na bank kupie i w koncu go zrobię bo niedość że okres się spóźnia to zero obiawów że nachodzi (a zawsze czuję że będzie pare dni przed) chociaż teraz jak tak siedzę to hmmm tak jakby podbrzusze dawało jakiś znak ;D

Gość na tescie a raczej
jego instrukcji zwykle jest wzmianka ze kreski nie musza byc jednakowo zabarwione, najwyrazniej hcg jest jeszcze dosc niskie i stad ta blada kreska rob testy co 48h albo smigaj zrobic bete bedzie dobrze mysle ze to ciaza.Powodzenia dla was wszystkich:) ps -ja tez troszke czekam na brak :) ale to inna historia

Gość SAMANTA21
Wiem,że druga kreska może byc jaśniejsza,czytałam o tym. Zobaczę za parę dni.

Gość LiZaCzEk2020
OJJJJJjjjj tak !! Ja czekam zeby się wkońcu udało i żeby się nie pojawił ... Czego to takie tródne co ?? :((

Gość Asia::::
dziewczynki troszkę dystansu zachowajcie - wiem ze to nie łatwe , sama sie staram ❤️ ale podobno baaaardzo pomaga

Gość cukierekkk
Hej:) U mnie jeszcze @ się nie pojawiła. Miałam testować jutro ale może poczekam do środy zobacze. Jesteście tutaj ??

cukierekkk - oby sie wcale nie pojawiła 🌼

Gość cukierekkk
Asia-mam taką nadzieje :)Ty też czekasz??

Gość cierpliwosci
testowac powinno sie w dzien spodziewanego @ nie wczesniej, bedziecie sie tylko nakrecac i zyc w stresie, wiem ze ciezko czekac ale trzeba sie zaprzec :) rzycze powodzenia wszystkim dziewczynom:)

ja dopiero miałam płodniaki - mam jeszcze czas na testowanie - ale to dłuuuuugo te 14 dni...

u mnie chyba nic z tego.. 2 i pol godziny temu zauwazylam na papierze rozowe plamki.. mialam spokoj az do tej pory.. teraz znowu plamie.. nie mocno, bo na wkladce nic nie mam.. ale jestem pewna ze juz niedlugo sie rozkreci.. :(:(

u mnie tez zaczyna sie zawsze takim plamieniem , czasem 3-4 dni tak mam zanim mnie całkiem @ dopadnie

Gość cukierekkk
dziewczyna Portugalczyka- ojjj może jednak będzie dobrze, a jak nie to mamy jeszcze przed sobą kolejny i kolejny i kolejny miesiąc :):)Ja nigdy nie mam plamienia od początku bardzo się @ rozkręca :(

u mnie dalej @ nie ma. czekam do srody a potem sie okaze, a takie plamienia wcale nie musza oznaczac @ moze poprostu zarodek sie zadniezdza :)

dziewczyna portugalczyka - musisz spokojnie poczekac albo się @ rozkręci albo - czego Ci życzę -plamienie ustanie i będzie dzidziuś

Gość cukierekkk
Hej dziewczynki:) I jak tam okresy?? U mnie jeszcze nie ma ale staram się nie nakręcać :) Miałam testować dzisiaj ale jeszcze poczekam do jutra:) A wy ??

ja tez jeszcze nie mam, i takze testuje jutro :) probuje sie nie stresowac ale mi nie wychodzi. I zycze wam wszytkiego najlepszego w tym dniu :) w koncu mamy dzis swieto :):)

u mnie juz chyba po wszystkim :( zauwazylam u siebie dzisiaj rozowy sluz i przewaznie on zwiastuje okres na drugi dzien rano, i pewnie faktycznie tak bedzie bo nawet go czuje.

Gość cukierekkk
Wiola- ojjj przykro mi :( i jak rozkręcił się okres czy jest jeszcze jakaś nadzieja ?? U mnie @ nadal brak ale panicznie boje zrobić się test bo boje się rozczarowania :(

rozkrecil sie niestety;/ ale zrobilam test tak dla spokoju dumienia i wyszla jedna kreska :( szkoda wielka bo juz zaczelismy sie cieszyc :(

Gość mama od jakiegoś czasu
dziewczyny, z zainteresowaniem przeczytalam ten topik.Nie pomyślałam, że w tym wieku aż tak bardzo chcecie dziecka.Ja to mam już za sobą.Pamiętam, że na początku bolały mnie piersi zupelnie jak przed okresem a potem zaczął boleć mnie żołądek.Początkowo sądziłam, że może załapałam grypę żołądkówkę.Nudności przyszły co prawda niewielkie ale po jakimś czasie, nie od razu.

Gość mama od jakiegoś czasu
Dziewczyny, dam Wam dobrą radę.Ja co prawda zaszlam w ciążę po pierwszych próbach, ale znam osobę, ktora podobnie do Was tak czekała.Zaczęła chodzić nawet po specjalistach i robić badania, z których nic nie wynikało.Okazało się , że zajść w ciążę utrudniała psychika. Za bardzo czekała po prostu na ciążę, ciągle mierzyła temp. i się nakręcała.W końcu kiedy już sobie właściwie darowała, zrezygnowana , stało sie. Więc dziewczyny więcej dystansu, bo inaczej psychika zadziała niekorzystnie.

Gość cukierekkk
Dziewczyny zrobiłam dzisiaj pink test i po minucie pokazała się 2 jasna kreseczka po 2 minutach była już bardziej widoczna. Staram się nie wkręcać i jutro powtarzam test ale innej firmy :):) wiolka-przykro mi :( no ale nie w tym to następnym miesiącu , nie ma co się załamywać :) mama o jakiegoś czasu-gratuluje dzidziusia :) Też słyszałam , ze jak kobieta chce aż za mocno to nic z tego nie wychodzi :(

Gość SAMANTA21
Hej dziewczyny? Co tam u Was? SA drugie kreski? Cukierek powtarzałaś test?