Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wozoroooko

wpatrz się w obrazek, pomóżcie

Polecane posty

Gość wozoroooko

proszę Was, przypomnijcie mi, jka nazywała sie taka gazeta dawno już wydawana chyba z 10 lat temu, dla dzieci i młodzieży chyba. Na ostatniej stronie był obrazek składający się np z wielu żyraf, trzeba było wpatrywać się np 10 sekund w niego z bliska, oddalić wzrok, i pojawiała się żyrafa jakby w 3D... Błagam pomóżcie mi przypomnieć sobie co to było. (na pewno nie chodzi mi o "gdzie jest Wally):)

Gość wozoroooko
proszę pomożcie, szukam tego tytulu ale nie wiem juz... myslalam że może Wy pamiętacie tzn niektórzy z Was

Gość kakamika
o jezuu tez pamietam ta gazete. zawsze w szkolnej swietlicy byly ich stosy, ale za nic nie moge sobie przypomniec:?

Gość wozoroooko
szkoda, bo popatrzyla bym sobie na nie(myskle że w internecie są) tylko potrzebny jest jakis tytuł:)))

Gość też to pamietam
ale tytułu nie mogę sobie przypomnieć. "Zwierzaki" ?

Gość kakamika
tak! mysle ze to chyba byl tytul zwierzaki, bo w srodku bylo duzo o zwierzetach, wiec bardzo mozliwe

Gość wozoroooko
nie na pewno nie Zwierzaki:(( albo sie na "o" zaczynalo ale trudno mi przypomniecsobie. jak ktos poda tytlu to od razu pewnie bym skojarzyla:)

Gość też to pamietam
Sprawdziłam w internecie. Jeśli myślimy o tym samym czasopiśmie, to na pewno "Zwierzaki", wydawane przez Prószyński i sp. Na ostatniej stronie były właśnie takie ilustracje, że jak sie na nie odpowiednio patrzyło, to w głębi (jakby w trójwymiarze) ukazywał sie inny obrazek... Fajne to było.

Gość trhgfhhghgjg
przygoda ze sztuką:)

Gość trhgfhhghgjg
tak sie nazywa ta gazetka przygoda ze sztuką

Gość wozoroooko
dzieki za ten link!!!!:))))znalazłam tam, to była "przygoda ze sztuką" pewnie "zwierzaki"tez ale mi nie o nie chodzilo, bo nawet tej gazety nie mialam. ale sie cieszę!! DZIĘKI WSZYSTKIM