Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bokobietytakmaja

Rodzina za którą się wstydzę :(

Polecane posty

Gość bokobietytakmaja

Mam takiego doła , że w ogóle nauka nie wchodzi mi do głowy . Nie dawno pokłóciłam się z ojcem o banalną rzecz ... KOTLETY SCHABOWE ... mojej winy w tym nie było chciałam , żeby chwile poczekał na obiad a on się ofochał ... Wyszłam z domu i włóczyłam się po okolicy (5km od domu ) znalazł mnie chłopak bo wiedział , że często jeżdżę w te okolice ... Do ojca nie ozywam się tydzień ... Dziś powiedział mi , że nie dostane jutro auta do szkoły . Nie wiedziałam czemu ... Martwiłam się bo po drodze do szkoły odorze młodsze rodzeństwo do przedszkola (sama do szkoły mam 5-6km). Mama powiedziała mi , że " nie zasłużyłam na auto bo nie umiem się odzywać do ojca " . Jestem zła , że jest taki ... :( Matka też wcale mi nie pomaga ... nie wstaje w mojej obronie mimo , że nic nie zrobiłam . Dodam , że takie sytuację są na porządku dziennym ... Często się na mnie obraża bo np mój ton głosu wydał mu się zbyt arogancki lub gdy się złoszczę , że mój brat wyjada mi jogurty a wie , że nie jadam tego co "wszyscy" . Gdy brat mu pyskuje to jest ok .. pogniewa się godzine dwie i jest ok :( a ja całe życie muszę go przepraszać ... nie wiem co robić ... Przez rodziców sens mojego życia spadł do poziomu "0" :( W tym roku zdaję maturę a oni nawet nie wiedzą co zdaję na maturzę , nie interesuje ich to , że przydały by mi się jakieś korki .. Nie pytają mnie nigdy jak w szkole ... Mają mnie w dupie ... Dodam też , że nie dają mi pieniędzy ... Dużo by jeszcze pisać ale nie chce zaśmiecać forum :( chciałam się tylko wyżalić i poradzić ... Bo wsparcie mam tylko w chłopaku ... Znajomym się wstydzę o tym mówić :(

Gość essencemn
no ok ale co z tymi kotletami? jak to bylo dokladnie?

Gość jak mnie denerwuje gdy
moj ojciec jest taki sam...ciagle sie tylko obraza...np. zartuje sobie ze mnie dogaduje mi a gdy mu powiem zeby przestal bo mnie tym denerwuje to on sie obraza bo "nie znams ie na zartach"...ogolnie o wsyztsko sie obraza, robi mi problem...mam go dosyc, nie odzywam sie do niego od 2 miesiecy i mam go gdzies...moge sie juz do niego wogole nie odzywac

Gość mufinkisaboskie
Robiłam obiad ... Mama rozmroziła 9 dużych kotletów i jeden trafił się mały ... Moje rodzeństwo i rodzice = 8 osób + mój facet = 9 . Ojciec zapytał czy może jednego ja powiedziałam , że jest po jednym i żeby poczkał chwilę ... A on sobie wyszedł ... Matka poszła za nim a jak przyszła to powiedziała , że on już kotletów nie chce i żebym mu teraz coś innego wymyśliła ...

Gość bokobietytakmaja
Sory pisałam ze starego nicku

Chora sytuacja. Szkoda,ze nie masz wsparcia w matce. Ojciec wygląda na jakiegoś problemowego...może pije?

Gość macena...
Twojego tate dopada chyba andropauza. Dajcie spokój robi chece jak jakiś król. Z kotletami komiczna sytuacja. Pan i władca w królestwie. A wy służące.

Gość jih
ale skoro nie będziesz miała auta to nie musisz odwozic rodzeństwa rano,rozumiem?Olej ich,chyba masz jakis bus?

Gość i co bylo dalejjjjj
ty masz 5 rodzenstwa? masakra tyle bachorow narobic :O zenada familija i tatus

Walnęłabym tymi kotletami...i wyszła.Niech sobie sam żarcie robi.

Gość bokobietytakmaja
No właśnie nie pije .. nawet nie pali ( nie dawno zerwał z nałogiem ) może jego problemem jest praca która stracił i nie kwapi się aby szukać nowej .. Tego nie mogę mu wybaczyć .. Jest nas 8 osób i teraz żyjemy skromnie :( A jemu ciągle coś nie pasuje :(( moja matka jest bezuczuciowa ... nigdy nie usłyszałam od niej słowa kocham cie itp .. a jakie kol wiek przytulenie tylko jak życzenia jej składam . Nigdy nie słyszałam od niej miłego słowa ... Ciągle myśle nad tym , żeby coś sobie zrobić może to im otworzy oczy i mnie zauważa :((

Gość i jaki moral z tej historii???
Zaprzestac jedzenia KOTLETOW SCHABOWYCH!!!

Gość bokobietytakmaja
mieszkam w małym miasteczku i tu nie mam autobusów podmiejskich :((

Oooo tak świetny pomysł ,zrób sobie coś, będziesz np kaleką, nie zrobisz matury.Super pomysł.Wtedy na zawsze zostaniesz na ich łasce. Kurcze chłop ma dużą rodzinę i nie szuka pracy???? Straszne.Na co on czeka?

Gość i co bylo dalejjjjj
zdasz mature to wyjedziesz na studia do wiekszego miasta i sie uwolnisz od patologicznej rodzinki i ojca debila:) glowa do gory

Gość Ultra Marina
Kochanie, współczuje Ci, ale nie rób sobie krzywdy! Zdasz maturkę, znajdziesz pracę i usamodzielnisz się. Zobaczysz.

Gość macena...
Nabuzowany, bo wypaczęty. W domu też pewnie palcem nie kiwnie. A wyżywa się na słabszych, bo tak najprościej. A jutro chyba musisz na nogach iść do szkoły.

Gość bokobietytakmaja
jak to tłumaczył mojej mamie "stracił wenę " do jazdy bo był kierowca tira ... jest po zawodowce , cale życie jeździł tirami ... Staram się uczyć jak najlepiej ale uwierzcie , że jest ciężko jak nie masz oparcia w rodzicach ... Mój weekend był beznadziejny bo doszłam do wniosku , że Bóg mnie skarał ...

Gość hannnahhh
Nie martw sie, moj ojciec byl gorszy, potrafil ostentacyjnie wyrzucic jedzenie do kibla bo bylo "zle przyprawione" ( i to nie ze SWOJEGO talerza, tylko np z patelni, wiec ktos inny moglby zjesc, skoro on nie chcial). Albo kiedys wlozylam mu cos przypadkowo do zamrazarki zamiast lodowki, to on mi wlozyl moj obiad do zamrazarki, jako zemste :) ogolnie tak sie go wstydzilam cale zycie, ze szkoda gadac. teraz jestem po 20tce , mieszkam z chlopakiem,ktory traktuje mnie jak ksiezniczke a ojca widze 2 razy w roku, wiec jest ok!

Gość i co bylo dalejjjjj
ale produkowac bachory to maja sile:O:O bezrobotny nierob narobil bachorow a teraz sie wyzywa ze kotletow ma za malo:O masakra dziewczyno uciekaj stamtad czym predzej

Gość pojebbbbbb
a nie możesz gdzies wynająć kawalęrke? chłopaqk pracuje ?

Gość bokobietytakmaja
Jestem na 10 do szkoły więc czeka mnie spacer ... aby zimno nie było .. :(( Praktycznie nic nie robi w domu ... A ciągle coś by chciał .. a to na to ma ochote a to by zjadł a to dzieciaki płaczą a pomóc w domu nie pomaga .. Nawet nie wie ile teraz wszystko kosztuje ... Żyje z dnia na dzień ... A ja tak nie potrafię ... Kiedyś był super tata był moim ideałem ale teraz mam go serdecznie dość

Gość i co bylo dalejjjjj
a matka pracuje? z czego wy zyjecie? przeciez masz 5 rodzenstwa to za co zyjecie?

Gość bokobietytakmaja
do - i co było dalejjj - daruj sobie ocenę .. Moi rodzicę nigdy się nie zabezpieczali zawsze lubili dzieci i było ich na nie stać a teraz ojciec nie pracuje od kilku miesięcy ... Chłopak a tak naprawdę narzeczony mieszka w warszawie ... Oczywiście pracuje ale przecież ja mam jeszcze szkolę .. Wiem , że bez problemu będę mogła mieszkać z nim ale dwa miesiące piekła jednak pozostają ...

Gość bokobietytakmaja
Z rodzinnego czy coś takiego mamy wychowawczego i oszczędności rodziców ... :(

Gość pojebbbbbb
daleko mieszkacie ze sobą ?

Gość i co bylo dalejjjjj
moja ocena masz rodzicow dzieciorobow i tyle banda idiotow i tyle:O a ty dalej mecz sie ze starym dziadem i idz w ich slady zrob se bachora ze swoim menem to sie z domu wyniesiesz jak widac jestes tak samo uposledzona jak tatus:P cala familija debili:D

Gość bokobietytakmaja
Chodzi Ci czy daleko od siebie .. bo nie rozumiem pytania ...? Jezeli o to to ok 100km

Gość i co bylo dalejjjjj
narobic bachorow a pozniej zyc z rodzinnego:O:O:O:O:O:O masakra niech sobie strzela kolejnego bachora na dokladke, skoro tatus teraz taki wypoczety to kto wie:D:D:D

Gość dddddddd
dziewczyno, dasz sobie rade...nie rob nic sobie bo to tylko pogorszy sprawe. Ucz sie najlepiej jak mozna i uciekaj stamtad!!! Ja mojego ojca nie widuje wcale-nie wiem gdzie jest ani co, on ma mnie tez raczej gleboko w 4 literach bo sie nie oddzywa. I zyje. A Ty uniezaleznij sie i rob swoje zycie tak aby bylo Ci dobrze!!! I pamietaj kochaj siebie sama bo jak Ty sie nie bedziesz kochac to nikt inny Cie nie pokocha!