Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bokobietytakmaja

Rodzina za którą się wstydzę :(

Polecane posty

Gość i co bylo dalejjjjj
a po 2 tatus kierowca tira- hmmmm ile on mogl zarobic by wyzywic 6 bachorow? wielce go stac bylo? smiechu warte ile taki tirowiec moze zarobic? :O niech sobie kondomy lepiej kupi:P

Gość bokobietytakmaja
Daruj sobie te kpiny .. Jak nie masz się z kogo nabijać to proponuje z siebie . Nie potrzebuje Twoich rad ! Bo są tak samo przydatne mi jak Twoje istnienie światu .. A jak chcesz być zabawny do złóż CV do CYRKU

Gość i co bylo dalejjjjj
cala rodzinka zdebilona jak dla mnie i tyle w tym temacie:O a ty jutro zapierdalasz na piesz do szkolki i dobrze ci tak:P

Gość bokobietytakmaja
do i co bylo dalejjjjj Nie prowadzę dyskusji z patologią i ludźmi, których rodzice nie nauczyli szacunku do drugiego człowieka

Gość i co bylo dalejjjjj
a ty wypierdalaj do ksiazek nieuku i po drodze zrob tatusiowi kotleta niech ma dziad sile na robienie 7 bachora w nocy :P:P:P:P :P zenada autorka

Gość i co bylo dalejjjjj
patologia to jest w twojej rodzince gnojowo:P:P:P tatus cie rozumku nauczy jutro zapierdalasz na pieszo do szkoly:D:D:D:D

Gość i co bylo dalejjjjj
banda nierobow zyjacych z zasilku:D:D:D:D:D:D pogratulowac pataologii:D:D:D:D:D:D:D:

Pewnie jesteś najstarsza z rodzeństwa?? Najstarsi tak mają, że się od nich więcej wymaga... Niestety.

Gość agnieszka88ub
człowieku nikt nie chce cie czytać . Daj sobie spokój z tymi tandetnymi tekstami . To Ty masz jakiś problem skoro wyśmiewasz się z kogoś gdy ta osoba ma problem . Nie znasz kultury i zasad forum to idz sobie i nie wracaj. Dziewczyna prosiła o miłe słowo a TY chyba nie wiesz co to znaczy .

Gość hannnahhh
Co ci przeszkadza jej rodzina? Jak chcieli miec dzieci to maja. Do autorki - dziwne jest jedynie to, ze niby lubia dzieci, ale przeciez sama pisalas, ze nie okazuja ci uczuc...

Gość agnieszka88ub
Hm mi nie ale mam rodzeństwo młodsze a im okazują .. Nie wiem czemu ta jest może się wstydzą bo mam już 19 lat ... Choć odkąd pamiętam zawsze matka była dla mnie oschła .... :( Zresztą na ich uczucia już za późno... Przykro mi , że zostałam sama zdana na siebie ... A uwierzcie mi nie mam zamiaru znow przepraszać ojca :( bo to brak szacunku dla mnie z jego strony

To masz nieciekawa sytuacje... a chlopak nie moze ci pożyczyć samochodu na jakiś czas? Żebyś mogła dojeżdżać do szkoły.

Gość malutkaaaa123
Mój ojciec to też świr ;) Powiedział,że jeśli kiedykolwiek, ktokolwiek do mnie przyjdzie to przestanie płacić za mieszkanie (dodam,że to JEDYNA opłata, której dokonuje. Reszta jest na głowie mamy). Jak mam coś dobrego, to mi wyżre. Nie pozwala mi oglądać u siebie TV (wkrótce będzie pilota zamykać w sejfie), przy czym jemu nie przeszkadza korzystanie z mojego laptopa i internetu. Używa mojego peelingu i toniku do twarzy. Jak w nocy idę się napić, to on już wie,że ja przyszłam do domu nawalona xD Kij,że nie wychodziłam! Na bank piłam po kryjomu w pokoju! Bo nikomu nie może się chcieć tak po prostu pić...przecież to dziwne! Oczernia mnie przed rodziną, znajomymi ;) Jego normalny zwrot do mnie i do mamy to ,,kurwo" i ,,szmato". Cały czas się czegoś czepia...a jak nie ma czego, to coś wymyśla.

Gość doroslaDDA868686686868
Skad ja to znam,nie dosc ze moj ojciec potrafi drzec tylko ryj i nas upokarzac a szczegoolnie mame, to jeszcz elubie sobie wypic ale dla mnie to alkoholizm,w domu umie robic tylko awantury i syf i nic wqiecej, to len, nierob i cham,nieanwidze go i czekam do dnia wyprowadzki, przez niego mam poczucie nieksije wartosci i nerwice.niestery teraz nie moge sie wyprowadzic ze wzg na powody osobiste,ale nadejdzie taki dzien ze zostanie sam jak palec a ja mu sie bede smiac w twarz jak on mi przez cale zycie.

Mój ojciec to tez patologia, alkoholik, awantury w domu pamiętam od dziecka. Dlatego w wieku 21 lat zawinęłam się stamtąd i teraz odwiedzam ich raz w miesiącu.

Gość regres to uczuciowy gej
musisz zwytrzyamac te dwa miesiace, uczyc sie jak najwiecej, w moju juz mozesz sie przeprowadzic do chlopaka a na egzaminy mozesz dojechac. co zdajesz??