Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ma ktos yorka i wie?

royal canin yorkshire terier junior od kiedy podawać?

Polecane posty

Na opakowaniu jest napisane, że podawać do 10 mies życia ale od kiedy? Teraz daję małemu royal canin starter

Gość trzeźwy pijak
Daj mu apap albo tabletke od bólu głowy z winem to przestanie płakać!

nie pomyślałam :o faktycznie jest napisane do 8 tygodnia życia więc teraz mogę dać juniora :)

na poczatku powinnas podawac Royal Canin Breed Yorkshire Terrier 29 on jest do 10 miesiecy, mozesz mu powdawac od samego poczatku jak tylko zacznie gryzc i radzic sobie z karma. potem od 10tego miesiaca Royal Canin Breed Yorkshire Terrier 28

mam royal canin yorkshire terier junior 29 i tam jest napisane, że do 10 miesiąca życia więc może są 2 rodzaje? Dostałam od znajomego weterynarza duużo tej karmy i zastanawiałam się czy mogę szczeniakowi podać. Szczeniak ma teraz 11 tygodni

nie doczytalam, faktycznie chodzi o to samo 29 :) Później wiem, że jest karma dla doroslych yorkow bo kupuję ją starszemu z tym, że mam problem bo od kiedy mam drugiego to ten starszy nie chce jeść tej karmy dla dorosłych tylko je tą dla małych. Boję się że mu zaszkodzi bo końcu obie karmy są przystosowane do innego wieku ale co mu dawać jak nie chce jesc tej swojej?

nie znalazlam karmy pod rase dla szczeniaka procz tej 29.... a jakie masz opakowanie? bo ja kupuje z royala co prawda dla owczarka ale sa dwie linie... royal size (czyli rozmiarowka) i royal breed (czyli pod konkretna rase) wiec pewno masz ktoras z nich :)

nic mu nie bedzie... sklad ten sam , moze dawki jaichs zwiazkow beda sie roznily ale ogolnie nie masz sie co pzejmowac :)

no chodzi o tę samą 29 :) opakowanie złoto białe i napis yorkshire terier 29 junior na szarym tle. Dostałam całe ogromne pudło, z 5kg takich malutkich paczek tej właśnie karmy + starter po 2 paczki pół kilowe węc w sumie 6kg a wcześniej nie pomyślałam i kupiłam temu małemu 8,5kg karmy royal canin mini junior (dla szczeniaków ras małych bo taką podawałam temu starszemu, nie było wtedy jeszcze dla szczeniaków yorków) i wolę w sumie podawać mu tą dla yorków ale co ja zrobię z taką ilością karmy tą royal canin mini junior? Nie sprzedam bo już ją otworzyłam i 180zł jestem w plecy :( zanim ją zjedzą to straci datę ważności lub wywietrzeje. Rozdam trochę po znajomych ale jednak szkoda...

mysle ze spokojnie mozesz ja mieszac z 29 a potem 28.... tylko zeby ilosciowo sie zgadzalo i psiak nie glodowal :)

Mieszać będę ale jednak mają teraz tyle zapasu karmy, że nie zdążą tego zjeść bo ten duży ma jeszcze 7,5kg tej dla dorosłych a nie chce jej jeść :( no ale dokarmię inne psy najwyżej żeby się nie zmarnowało bo jak straci ważność to nie będzie się do niczego nadawała

Gość gość
A za ile kupujesz tą karmę? Wyhaczyłam promocję w sklepie zoologicznym lemura 10%, tylko nie napisali do kiedy będzie aktualna.